| Damirz je napisal/a: |
| Če se kdo odloča za trip v Švico, ali morda koga pozna, bi se priporočal oziroma prosil, če bi lahko vzel en 4s več še za mene. Dogovor na ZS.
Hvala! Lp |
kontaktiraj uporabnika milans... on ima iz švice...
| Cene za iPhone 4S v Švici | |||||
kontaktiraj uporabnika milans... on ima iz švice... _________________ |
|||||
Katera firma/pošta je najbolša za pošiljanje iz tujine/švice DHL,TNT ? Cena in kakovost me zanimata, ker sem že imel slabe izkušnje z dostavo.
|
|||||
malo reklame... tudi jaz jih imam iz švice
|
|||||
@283128: Taksna usluga te bo prisla precej drago,... Saj bos moral po telefon na carino, kjer bos placal tudi carino,... :-\ Edino da ti ga kdo prinese osebno,...
|
|||||
ali milans... se ti ne zdi tako dosti bolj enostavnejse??
_________________ |
|||||
Ja kolega je gor pa je mislu familiji poslt, pa zato sprašujem če bi se še jst odloču zravn. Kok pa pride carina 20,30€ na iphone ?
|
|||||
Nebom nekaj v prazno strelal,... Ampak mislim da se nekje v tej temi pise o koncnem strosku okoli 100 eur ....
|
|||||
ja v eni temi je bilo že govora o tem in se ne izplača ...pol je vseeno kot če ga kupiš pri nas...
_________________ |
|||||
Ok, potem je najbolše pri katerem izmed omenjenih prodajalcev ali pa osebno pripeljati
|
|||||
@ milans in je to to....
_________________ |
|||||
Zdravo!
Mene pa zanima,če ima kdo kaj izkušenj z naročanjem iphonov iz Apple stora? Sam bi namreč naročil iPhona 4s iz Apple Store iz Švice in me zanima kakšni so še kaj dodatni stroški (carina ali kaj podobno),saj na apple strani piše,da je pošiljanje brezplačno.Če izpolnem potrebne podatke in nakažem denar iz svoje banke na njihov račun gre vse kot bi moralo? Hvala vsem za pomoč! |
|||||
Narocas lahko samo na naslov v Švici,.. Nikamor drugam,...
|
|||||
ne kompliciraj .. danes sem nabavil od milans-ja. Možakar vse lepo pove kar te zanima,lepo reče da preveriš da vse štima. Pošten človek in tudi poceni prodaja kakorkoli pogledaš 590€ ni tako huda cena...
se splača Lp _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
Žal sam že imam iphona 4s vendar bi kupil 3 komade vendar me zanima kako je na carini saj Švica ni v EU.Ali gre tekoče s prtljago na meji ali kaj pregledujejo saj nebi rad imel problemov na carini oz meji.
Hvala za odgovore! |
|||||
če ga pelješ v Avtu, ne bo problemov na meji in ga brez težav "prešvercaš". Samo pošiljat ga ne iz Švice.
|
|||||
Kaj pa z vlakom bi se dalo prešvercati ali znajo iti preverjat nahrbtnik,ki ga imaš poleg sebe?
|
|||||
jaz sem lani delal nekaj časa v Švici (terenesko preko slovenske firme za avstrijce), Mejo sem prečkal 6x v 3 mescih in ti povem da so nas pregledali samo 1x in tedaj smo plačali nekaj čez 700€ kazni zaradi uvoza hrane. drugače pa problemov pri pregledu nismo imeli. Ko sem mu hotel dati dokumente je samo posvetil v avto z lučko in pokazal da lahko gremo naprej. seveda pa je to bilo vedno ponoči.
|
|||||
Kakšna je pa perjetnost pregled,če se odpraviš z vlakom?
|
|||||
Kupil bos lahko samo dva kosa, kolega ki meni prinese telefone je doživel celo to da mu isti prodajalec ni hotel čez en dan prodat še dva, ne moreš verjet, da je to resnica, pa celo stalno prebivališče ima gor.
milans Nazadnje urejal/a milans Tor 07. Feb 2012 20:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Hvala za nasvete vsem!
Lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |