FullScreen:

| YouTube in zamik videa | |||||

| 
	|||||

To je tudi pri meni, ampak samo pri oglasu od Forexa. 

| 
	|||||

Tudi meni naredi to ob gledanju youtuba. Ve kdo mogoče kako to popravit? 

| 
	|||||

Pri meni isto. 
			_________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||

Heh kot kaže se to dogaja skoraj vsem:) 

| 
	|||||

zanč sm vidu neki podobnga na chromu v windowsih. 

| 
	|||||

Jaz tega problema nisem opazil (Chrome za OS X). Lahko daš povezavo do videa? 

| 
	|||||

nop, je blo na kompjuterju od kolegice. 

| 
	|||||

Tudi meni se to dogaja. Video se zamakne, ko se pojavi oglas. Zaenkrat še nisem uspela ugotoviti vzorca, saj se včasih to dogaja, včasih ne. 

| 
	|||||

V google vpises you tube html5 in klikni prvi zadetek. Na dnu strani kliknes join html5 in zadeva deluje noramlno. Razlika je, da video predvaja v html5 in ne v flashu, kot je to nastavljeno v osnovi.

EDIT: je delovalo par posnetkov, potem pa zpet z zamikom.  | 
	|||||

Bom kar tukaj izpostavil še moj problem:

Na You Tube mi v Safariju (posodobljen flash in Lion) ter tudi v Firefoxu med ogledom videa začne po nekem (nastavljenem) času delati screensaver. Tega prej ni bilo. Dogaja se tudi v fulscreen načinu. Včasih tudi vrstica spodaj ne izgine - fulscreen. Kaj je vzrok? _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X  | 
	|||||

Kaj zna kdo to popravit? Zdej mi sploh nespreminja minut in sekund kr na 00:00 stoji. 

| 
	|||||

youtube.com/html5 

| 
	|||||

To se dogaja tudi meni ![]() _________________  MacBook Pro  iPhone  Apple Watch   | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |