Jabuk
VMware Fusion in Parallels težava
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.06.2008 08:15:55
VMware Fusion in Parallels težava
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam iMaca 24" 2,4GHz z 4GB rama in 320GB diskom.

Kreirano imam particijo z Boot Campom za Windovse. Ko grem z resetiranjem v Windovse dela vse normalno. Ko pa poženem to partcijo iz OSX preko VMware ali Parallesov pa mi hočejo določeni programi ponovno aktivirat oz da naj vpišem serijsko številko. Imel sem naloženi Visto in mi je to delalo enako. Mislil sem da mi to dela ker je Vista preobčutljiva na novo zaznano strojno opremo ker je hotela da jo aktiviram ob vsakem zagonu iz OSX. Zato sem naložil Windovse XP ki ne delajo tega delajo pa vsi programi ki so naloženi.

Naj omenim da je vsa programska oprema legalna prav tako Windowsi XP in Vista.

Potrebujem pa Windovs particijo zaradi določenih programov ki mi delajo z SQL-om.

Hvala za pomoč.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.06.2008 20:57:47
Nihče ne ve? Question
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.06.2008 05:01:33
Na žalost po moje ni rešitve na legalen način - OS pač ugotovi spremembo strojne opreme (virtualizacija javi drugačen BIOS, OP ipd...) in zahtveva ponovno aktivacijo. Ko se vrneš na Boot Camp je pa HW spet drugi (fizična matična plošča....).
Rešitev bi bila samo s kakšno Volume License distribucijo WIndows (HP, Dell) - ampak take originalne, ki bi delala na Ma-u pa ne moreš dobiti...
LP
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani