ker OSX tega ne zna.

Memory Management | |||
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
![]() |
|||
Ne delaj problema, kjer ga dejansko ni. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
prej je bil swap 0 in ko je zacelo swap pisat je cel racunalnik mrku. poleg tega se Logic Pro resnicno ne zastopi fajn s prestavljanjem stvari s SWAP in ponavadi se obesi. 2gb inactive rama je blo ki bi ga lahk uporablu... tisti ki je bil od logica od drugega projekta je bil wired. Safari sm pa quittal pa ni sprostil rama ker je ostal pod inactive. v tem je pa zacel swap pisat. ![]() drugace pa ce bi bil neaktiven swap bi zacel ven metat, kot je to pocel malo kasneje ko sm zacel force-quittat random stvari v activity monitorju. Ne more mi delat Page-outov z inactive ramom... neumno je scrm: samo moj laptop ne nese vec kot 8GB, ker sm pa skos nekje naokrog morm veckrat delat nanj kot na Mac Proja. Sicer pa imam RAID0 in imam v Kontaktu zelo majhen prebuffer ker mi lepo dela DFD (streaming iz diska), za samplerje, sinti in modeling software pa itak rabi samo cpu. Sej verjamem da OSX to super dela samo ce on predvideva da bolj rabim v ramu safari kot nekaj stvari iz logica potem bi mu pac rad kdaj ugovarjal... _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |