www.istyleonline.co.nr - Celjska iPod/iPhone trgovina
|
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #61 Objavljeno 15.06.2008 13:47:08 |
|
Te americani so itak usekani, sm jst pisov k mam lih cajt, pa mi je odgvorila tocnu od tistga oglasa da dobim apple iphone 8gb za postnino vred +nagrado psp slim za 270$ to pomen recmo 220 evrov al kuk ze! Haloo, mislm pa sm ji napisal ce se zeza z mano! da me ne rab nategvt in pol sva prsla do kopcije da je prsegla na svojih otrocih da me ne zajebava, hehe in da da nakazem prvo 100$ potem pa se 170$ in pr tem je tut ustalu, mislm svasta ce ma taku pocen pa naj gre na ebay prodajat, bo glavna zvezda tm... al jo kej skrbi!? hm!?!?
|
 |
Jabček
Kraj: Teharje |
|
 |
|
Prispevek: #62 Objavljeno 15.06.2008 17:31:00 |
|
Fora je v tem da lahk dobis te zadevce na ameriskem trgu ceneje saj mas moznost da nisi obdavcen. Kr mas dost Electronic Duty Free Shops poleg tega pa je normalno da bo tam manjsa cena saj je Apple tam doma in je tam tudi njegov najvecji trg tam jih je pac vec prodanih zato so cenejsi.
To da dober biznis taki podjetjim saj kupijo izredno poceni prodajo izredno visoko...
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #63 Objavljeno 15.06.2008 18:28:39 |
|
To da dobijo cenej nism nikol podvomu, to me ne moti. Sm vse eno ne dobi tako poceni da bo men za tako malo prodala iphone in psp slim-kao zastojn. Mislm ajde mogoce se res tako pocen dobijo, sm zakaj ne gre pa na ebay pa tm ne prodaja za 200 evrov, posu bi ji cvetel k spicke.... zakaj pa sm take strani isce kjer se ne da prevert kaksen sellere je v resnici, ze tu ti dost pove, ce so ze res neku podjetje pa neki ful okul prodajajo sej je ebay kr znan k ni!?? mislm....
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #64 Objavljeno 15.06.2008 20:04:40 |
|
wicked je napisal/a: | Fora je v tem da lahk dobis te zadevce na ameriskem trgu ceneje saj mas moznost da nisi obdavcen. Kr mas dost Electronic Duty Free Shops poleg tega pa je normalno da bo tam manjsa cena saj je Apple tam doma in je tam tudi njegov najvecji trg tam jih je pac vec prodanih zato so cenejsi.
To da dober biznis taki podjetjim saj kupijo izredno poceni prodajo izredno visoko... |
Zadeve niso toliko cenejse...
V tem primeru gre zelo ocitno za nateg... Naj vrpasa se, kako gre placilo... Ce gre preko Western Union Money Transfer, potem je se bolj ocitno nateg  ... Denar bo izginil, paketa pa ne bo...
En pregovor pravi nekako takole: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni" ... in marsikdaj zelo drzi 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #65 Objavljeno 15.06.2008 20:51:42 |
|
Jest sm placal 430 za 16GB seveda prve generacije.
Iphone bo zame pameten sele ko bom na njem urejal office dokumente in pdf.
Do takrat bo samo moj drugi telefon in ipod, e90 pa za moj prvi.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #66 Objavljeno 15.06.2008 21:25:28 |
|
sej to lahko u kratkem pričakujemo ko bo prišel 2.0 sistem. sicer pa nevem kam hitite sej ni nevem kakšne neverjetne ralike med prvo generacijo in 3g iphonom da bi se res takoj splačalo noreti za njim. jest sm z prvo več kot zadovoljen in mislim da bom ob prihodu 2.0 sistema še bolj
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #67 Objavljeno 16.06.2008 06:51:56 |
|
Jest je napisal/a: | wicked je napisal/a: | Fora je v tem da lahk dobis te zadevce na ameriskem trgu ceneje saj mas moznost da nisi obdavcen. Kr mas dost Electronic Duty Free Shops poleg tega pa je normalno da bo tam manjsa cena saj je Apple tam doma in je tam tudi njegov najvecji trg tam jih je pac vec prodanih zato so cenejsi.
To da dober biznis taki podjetjim saj kupijo izredno poceni prodajo izredno visoko... |
V tem primeru gre zelo ocitno za nateg... Naj vrpasa se, kako gre placilo... Ce gre preko Western Union Money Transfer, potem je se bolj ocitno nateg ... Denar bo izginil, paketa pa ne bo...
En pregovor pravi nekako takole: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni" ... in marsikdaj zelo drzi  |
Nobenega WU niso zahteval mhm.. placilo po prevzemu ali se pr nihoglasis.. mislim pa daj se malo pozanimaj ne pa kr brezveze neki pisat. In ja dobi se velik ceneje na US trgu in ce to lahk prpeles v slovenijo da nisi obdavcen potem ti tu ni treba po tak visoki ceniprodajat da sipokrijes stroske uvoza itd..
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #68 Objavljeno 16.06.2008 07:42:47 |
|
wicked je napisal/a: | Jest je napisal/a: | wicked je napisal/a: | Fora je v tem da lahk dobis te zadevce na ameriskem trgu ceneje saj mas moznost da nisi obdavcen. Kr mas dost Electronic Duty Free Shops poleg tega pa je normalno da bo tam manjsa cena saj je Apple tam doma in je tam tudi njegov najvecji trg tam jih je pac vec prodanih zato so cenejsi.
V tem primeru gre zelo ocitno za nateg... Naj vrpasa se, kako gre placilo... Ce gre preko Western Union Money Transfer, potem je se bolj ocitno nateg ... Denar bo izginil, paketa pa ne bo...
En pregovor pravi nekako takole: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni" ... in marsikdaj zelo drzi  |
Nobenega WU niso zahteval mhm.. placilo po prevzemu ali se pr nihoglasis.. mislim pa daj se malo pozanimaj ne pa kr brezveze neki pisat. In ja dobi se velik ceneje na US trgu in ce to lahk prpeles v slovenijo da nisi obdavcen potem ti tu ni treba po tak visoki ceniprodajat da sipokrijes stroske uvoza itd.. |
Beri celo debato, ne le prvo sporocilo  ...
Vmes je bil omenjen tudi tale link >> http://www.bolha.com/oglas3390350
In nekdo je napisal, da zraven dobi se to in to... Toliko ceneje pa tudi v Ameriki ni...
iPhone stane tam 399 ali 499 U$D + davek ... in ce je cena veliko pod to (tam je omenjena cena 230 U$D za iPhone 8 GB) gre skoraj vedno za nateg... Zal se se vedno najde dovolj naivnezev, ki nasedejo takim...
Ce pa se vrnemo na trgovino iStyle v Celju... Tam pa je tudi toliko dejavnikov, da gre za navaden nateg, da je zadeva precej sumljiva... Na spletni strani so imeli precej zavajajocih neresnic...
In se glede tvojih besed... da ce ti uspe dobit brez davka... iPhone, ki ga kupis v U$, ne mores dobiti brez davka, cetudi gre za robo, ki gre v export... Ker enostavno iPhone v AT&T ali Applovih stacunah ne prodajajo za export... prodajajo le fizicnim osebam... kaj pa ti potem naredijo z iPhoni pa je njihov problem... Ne mores pa priti v to stacuni in reci, da bi pa 100 kom iPhonov, ki bodo namenjeni exportu v Evropo... in da bi dobil potem kaj nizjo ceno ali brez dajatev...  ...
Nekako sicer gre (kar je dokazal Mirko Tus)... samo ne na tak nacin, ko si nekateri to predstavljajo...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #69 Objavljeno 16.06.2008 08:14:13 |
|
Aha.. sry.. drgac ta oglas nima nobene zveze z iStyle..
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #70 Objavljeno 16.06.2008 08:17:56 |
|
wicked je napisal/a: | Aha.. sry.. drgac ta oglas nima nobene zveze z iStyle.. |
Vem da nima... saj ga nisem jaz objavil... sem samo komentiral  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #71 Objavljeno 16.06.2008 10:45:22 |
|
wicked je napisal/a: | Aha.. sry.. drgac ta oglas nima nobene zveze z iStyle.. |
o no shit sherlock
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Trbovlje |
|
 |
|
Prispevek: #72 Objavljeno 16.06.2008 11:19:55 |
|
Tole meni smrdi stoprocentno po nategu (ta oglas), sicer pa je iz Trbovelj, bom sem probal zment za osebni prevzem in da vidimo kolk j resnice...
Zraven pa še 2 nabildana.... 
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #73 Objavljeno 16.06.2008 11:41:51 |
|
kere pussyke vsi bi z nekimi nabildanci okol hodil
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #74 Objavljeno 16.06.2008 12:06:38 |
|
Sam res js to tud opazam kire picke ste najboljs se atija pa mamico zravn poklicat pa policijsko spremstvo kr to je trgovina na sred mesta v prostorih k prides direkt cez vrata pa ze tko in tko zelo ugledni prostori 5m stran pa gostilna mhm...
Tule se 2 prpravlata kot da greta v vojno...
Drugace pa glej ce bi to bli nafukatoji pomeni da bi to biu tak folk k se s tem ukvarja profi.. pol nebi mel pisarn sploh ne na sred mesta je prva stvar druga pa neb nic nardiu kr kake mamo v Celju ti 2 bulldoga nebi nic pomenla xD xD xD
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #75 Objavljeno 16.06.2008 14:19:38 |
|
Pač zgleda da ne vidite  zraven... Sem pisal uni američanki al kaj je že in da vidmo kaj bo...
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #76 Objavljeno 16.06.2008 14:52:35 |
|
Jaz bi na vasih mestih zravne vzeu celo vojsko. Poklices pa reces da bi nucu spremstvo v mesto kr gres v eno trgovino mhm na sred mesta ki ima prostore v isti bajti in vhodu kot Banka Koper.
Sm cist pozabu povedat da ima nasproti njih ko prides not v prtlicju je iStyle 1 nadstropje je Mediatek in zraven ima Banka Koper 2 pisarni kjer hodi folk urejat kredite itd..
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #77 Objavljeno 16.06.2008 15:27:39 |
|
Jst nebi biu tolk v dvomih če:
-bi mel slovnično in napisano vse pravilno
-bi imel stran in domeno lastno
-nebi imel tolk nizke cene
-bi omogočal psebni prevzem ter več metod
-se nebi imenovali že po obstoječi trgovini - iStyle
Tko da mene briga kje imajo, zarad mene če nasprot Bele Hiše, bom še zmer v dvomih...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #78 Objavljeno 16.06.2008 17:04:07 |
|
Verjetno se tudi na tem forumu najde kdo, ki je blizu simobilu ali mobitelu in pozna njihove namene. Lahko bi nam kaj namignil  Sicer pa govorimu samo o telefonu. Ostali apple izdelki so nam vsi na voljo. Pa nehajte kondome uporablat, da bo kašn slovenček več 
|
 |