Meni ni važno v čem je Coca-Cola in kje je polnjena, samo da JE.
| Coca cola | |||||
Meni ni važno v čem je Coca-Cola in kje je polnjena, samo da JE.
|
|||||
Saj ne vem, če bi sploh tole napisal ...
Sam res ne pit Coca-Cole ... kot tudi ne ostalih mrzlih sladkih gazitanih pijač. Izredno slabo vplivajo na slinavko. Rak slinavke je pa totalna štala ... ... pa saj ste vidl Jobsa, kako ga je zdelal! (Čeprav ne trdim, da je dobil raka od Coca-Cole.) Moja družba je praktično nehala pit to brozgo, pa smo bli kar prilični potrošniki. No ja ... tudi en od družbe je umrl za rakom slinavke - 5 mescev, pa ga ni blo več. |
|||||
Res pazite, ne samo slinavka, tudi zobje so lahko problem.
Pred časom je bila Coca Cola moja edina pijača, pa so mi pred 3 meseci trije zobi skoraj razpadli zaradi tega. Od takrat naprej ko sem izvedel vzrok teh lukenj (sladke gazirane pijače) pijem samo še vodo. Pazljivo s tem. |
|||||
Pretiravati s biločim ni nikoli pametna ideja. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Zeleni caj uber alles
|
|||||
Pa nafta. Brez nafte ne prides nikamor.
|
|||||
Sam bom pa že vedel kaj pijem in kaj ne. |
|||||
Sicer tudi sam ne pijem sladkih in gaziranih pijač (samo voda/čaj) iz istega razloga, vendar obstaja vsaj glede zob enostavna rešitev: pitje po slamici. Tako gre pijača potem mimo zob direkt v trebušno slinavko
|
|||||
Zeleni čaj je pomoje ena redkih stvari, za katero niso še napisali, da je škodljiva. Jaz ga vsako jutro že par let ... China Gunpowder. |
|||||
Derp. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Menda ga naj ne bi pili tisti s težavami z želodcem... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Pepsi. Polni radenska.
Drugače pa ne pijem več tega sranja. Raje pijem špricer kot bambus zadnje čase _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
|
|||||
Se tudi jaz zadnje čase močno izogibam Coca Cole in podobnih pijač.... samo ko je tu petek ga ni CC-ja brez coca cole
|
|||||
ja lej, pol pa spiješ 2L CC ja brez coca cole, pa je |
|||||
|
|||||
isto problem |
|||||
če požrete 2l viskija potem vas lahk začne počasi za ledvice skrbet ne za zobe.
pač piješ viski on the rox. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |