Steve W. hvali Android | |||||
Ne nasportujem tvoji uporabi Live-a, sem pa povedal se eno izmd opcij, ki pa zal ponuja se precej vec kot pa recimo Live, samo je zal placljiva. Jaz sem do sedaj ze ugotovil, da se je skoda obesati le na eno firmo potem pricakovati, da ti bodo nudili vse. Ko samostojna oseba moras bit sposoben izbrat iz celotnega ponudbe izbrat nek vzorec stvari ki jih bos ti najbolje potreboval. Ce pa apple pravi da bos pri njih dobil vse od a do z in da bo vse delalo kot je treba, je pa problem v cloveku ki to dejansko verjame. Na tak nacin lazejo vse firme, in se je skoda spotikat le v apple. Sicer te nimam namena jezit ali karkoli, samo treba je vedet, da toliko kot ima slabih stvari apple jih ima zagotovo tudi microsoft in tvoja naloga je da si izberes enega, ki ga bos gledal pred seboj na mizi po par ur na dan. |
|||||
![]() |
|||||
Ne razumem kam ciljaš s tem. Kako se pa sploh ugasne internetna povezava?? Na iphone 4s se 3g omrežja tako in tako ne da ugasniti... Če hočeš klicati moraš pa tako in tako imet vzpostvljeno povezavo z omrežjem... Problem se lahko pojavi samo na območju kjer ni 3g signala in ti preklopi na 2g. @faganel Kolikor jaz razumem naj bi bil iCloud primarno mišlejn kot neka storite,v ki ti sinhronizira vse naprave med seboj... ne pa nek disk na oblaku in nevem kaj še. Nazadnje urejal/a lion555 Ned 22. Jan 2012 15:38; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
a se ne da al kaj? to je pa res mal škoda baterije ![]() kdaj ko ti gre za nohte z baterijo, je to zelo dobrodošlo |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sem res mal narobe razumel... sem gledal en komentar na enem od borznih portalov, v katerem so bili dokaj naklonjeni Applu. Poiskal sem še številke: na božični dan je bilo aktiviranih 6,8 mio Android + iOS naprav skupaj. Od tega: iOS - 4,2 miliona Android 2,6 miliona Še vedno mislim, da ni prav veliko narobe z iOS napravami. http://www.appleinsider.com/articles/11/12/28/christmas_day_activation_numbers_suggest_ios_topped_android_by_1_6m.html Če podrobno preberem članek, je vse skupaj ocena. Itak so se pa zdaj vsi obesli na turn-by-turn navigation... Samsung je naredil clo novo reklamo... "We just got Samsung'ed!" |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sem hotel že prej napisat, da je ta oglas verjetno uvod v vključitev neke navigacije v iOS... V smislu Nokie. ---- Itak se mi pa zmeri bolj zdi, da Apple in Samsung furata marketing z roko v roki. Polarizacija na Apple vs. Samsung pomeni samo to, da odpadejo vsi ostali ... kar dejansko že je zlo blizu tega. Saj zgleda skor tko, da lahko kupiš Apple al pa Samsung, ostalo pa nima nit smisla gledat. Še Android je nepomemben, če ne laufa na Samsungu. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
HTC, če se ne motim, ima katastrofalno prodajo. Tko kot LG, Motorola, SE... Se pa strinjam, da je tehnično zelo dober. Sam kaj ko tehnične performanse pri mobilnih napravah prepričajo le nekaj odstotkov entuziastov. Pri ostalih pa odloča "fancy faktor". In tega sta si porazdelila Apple in Samsung. Ostali pa preprosto niso dovolj veliki (bogati). |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mislim, kaj si dovolijo vodilni možje pri applu. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |