Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Kupujem svoj prvi iPod in sem zgubljen
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 31.01.2009 11:10:33
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
roli je napisal/a:
Hmm moj ipod je pred kratkim doživel soočenje s tlemi. Padel je iz kakega metra na preprogo tako, da kaj škode ni bilo. Vendar pa sedaj stvar ne poklja več v tistem vogalu ampak na drugem koncu. Vsekakor zanimiva stvarca.

In nekateri smo toucha kupili zato, ker je iphone preprosto predrag. Že ipod je! Drugače pa so slušalke, ki so priložene ipodom najboljše male slušalke, ki sem jih kdaj imel. So edine, ki mi lepo pristojijo v uho in me ne motijo po daljšem času. Morda zvok ni najboljši ampak jebeš zvok - važno, da me ne motijo.

ja potem pa rabljeno kupit ne = ) sam sem lastnik nokie 5310 xMusic in HTC TyTn II in morem rečt da nokio uporabljam za muziko TyTn.a pa kot telefon.. Nokia mi zelo dobro služi in tudi zvok je dober, vendar rabiš vredi sušalke in ja.. ZVOK je VAŽEN .. kaj ti bo muzika če ti hrešči po uhah .. bw .. Kupi si bolše slušalke .. Na TyTn.u pa lahko delam vse .. pa še qwerty ma = ) res da je bikast ampak vsega ne moreš met = ) sicer pa .. odvisno od posameznika ne = )
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 03.02.2009 22:06:52
TheMaxi je napisal/a:
iTouch je popolna bedarija .. Nwm zakaj bi nekdo kupo iTouch če lahko kupi iPhone in dobi še zraven vseh funkci ki jih premore iTouch še zraven fon .. kr vredi varjanta ... = )

podpis, ma kakšno pokanje jst mam iphone 3G pa nč ne poka
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 03.02.2009 22:10:08
macbook je napisal/a:
TheMaxi je napisal/a:
iTouch je popolna bedarija .. Nwm zakaj bi nekdo kupo iTouch če lahko kupi iPhone in dobi še zraven vseh funkci ki jih premore iTouch še zraven fon .. kr vredi varjanta ... = )

podpis, ma kakšno pokanje jst mam iphone 3G pa nč ne poka. Drgač pa nč ne rečem je ipod touch zlo lep ampak men je bolj uporabn iphone

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 03.02.2009 22:47:13
macbook je napisal/a:
macbook je napisal/a:
TheMaxi je napisal/a:

podpis, ma kakšno pokanje jst mam iphone 3G pa nč ne poka. Drgač pa nč ne rečem je ipod touch zlo lep ampak men je bolj uporabn iphone

Jst/Jaz dotikam ni ime Appla produkta. Ipod touch je pa za vse tiste uporabnike, ki ne rabijo telefona. Razlogi zakaj bi jst osebno kupil ipod touch nad iphonom, so pa daljša trajanje baterije. Telefon pa že imam in ga tudi nočem zamenjat ker ga ne rabim nujno novega. Zakaj si pa še ipod toucha ne lastim, ker čakam da mi moj ipod nano prve generacije krepne a noče in noče.

+ pozabil sem omenit še ceno iphona, ki je skoraj dvakrat višja od ipod toucha.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trbovlje
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 04.02.2009 09:26:41
Jst tudi čakam, da bo iPod Classic 80GB šel po gobe, samo bolj švoh kaže... Kar dobri so tile iPodi ja. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 04.02.2009 09:34:39
OK, če bi imel kakšen BlackBarry bi mogoče nabavu Touch... ali pa tudi samo Nano-ta... drugače pa imam iPhone in je zakon (Nano doma kar sameva).

Jablanator

Jablanator

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 04.02.2009 10:16:24
Jst sem tudi mal v dilemi...

Rabim neki za v ušesa in sem razmišljal kr o Shuffu. Zemljo tlačim s privat in službenim telefonom, zdej rabim pa še neki za muziko poslušat...razmišljam da bi mi vse to lepo nadomestil iPhone. Sam pol grem v celoti na službeno številko, pol me bo itaq premagal in si bom še Mobile Me umislil da posinhroniziram iPhone, moj beli MB in služben MBP. Evo...pa sem v grobem ob 500 EUR, privat številko, in vsepovsod me bodo spremljala sinhronizirana iCal opravila... Crying or Very sad Kam nas pele ta j****a tehnologija...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 04.02.2009 20:46:56
Zoomiran je napisal/a:

Rabim neki za v ušesa in sem razmišljal kr o Shuffu. Zemljo tlačim s privat in službenim telefonom, zdej rabim pa še neki za muziko poslušat...razmišljam da bi mi vse to lepo nadomestil iPhone. Sam pol grem v celoti na službeno številko, pol me bo itaq premagal in si bom še Mobile Me umislil da posinhroniziram iPhone, moj beli MB in služben MBP. Evo...pa sem v grobem ob 500 EUR, privat številko, in vsepovsod me bodo spremljala sinhronizirana iCal opravila... Crying or Very sad Kam nas pele ta j****a tehnologija...

V Pogubo !
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 04.02.2009 21:02:36
Zoomiran je napisal/a:

Sam imam samo en laptop, pa vseeno uporabljam Mobile Me za sinhronizacijo ... to res vodi v Pogubo ... Very Happy
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 03.04.2009 13:04:55
Ipod
Živjo! Mene pa zanima, kakšna je razlika med 1. generacijo ipoda touch in med naslednjimi generacijami? Ima različne funkcije? Lp
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 03.04.2009 13:27:18
Ipod
Živjo! Mene pa zanima, kakšna je razlika med 1. generacijo ipoda touch in med naslednjimi generacijami? Ima različne funkcije? Lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 03.04.2009 13:41:27
Re: Ipod
Simex je napisal/a:

Druga generacija je tanjša, z updajtom softwara, pa dobiš enake funkcije.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 03.04.2009 13:46:19
Ipod
Najbrž pa ne gre za bistveno povečavo debeline? Hvala za odgovore! Smile))
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 03.04.2009 13:52:33
Tukaj si poglej razlike:
http://support.apple.com/kb/HT1353#iPod_touch_2nd_generation

Razlike v hardweru:
Touch 2G ima hitrejši/boljši procesor, ima tudi zvočnik da lahko musko naglas predvajaš, dosti boljšo baterijo, veliko lepšo obliko, pri strani ima gumbe za glasnost (ki jih 1G nima).

Tko da 2G je za hardcore uporabnika, ki rad na veliko uporablja iPoda - video, zahtevni appsi. 1G je pač malo slabši, ampak še vedno dost dober. Mene moti da nima zvočnika pa malo počasneje deluje, druge razlike so dokaj minimalne (vsaj zame - lastim si pa oba).

PS: Debelina je relativno ista - 1G je 8mm, 2G je 8,5mm na najdebelejši točki, kar pa se sploh ne pozna saj je na robovih zelo tanek in zgleda veliko tanjši od 1G.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 20.01.2012 17:48:26
Nakup ipod shuffle
Pozdravljeni!

Zanima me ali se trenutno splača kupiti ipod shuffle ali je kakšna informacija, da prihaja kmalu posodobitev in je bolje malo počakati. Hvala!
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #36   Objavljeno 20.01.2012 18:12:53
Re: Nakup ipod shuffle
Se splača.. Spremenit kaj veliko ne morejo Very Happy Very Happy Cool

Drugače pa do septembra ne bo nič novega pomoje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 20.01.2012 18:22:02
Haha. Ne recem da kolebas pri nakupu novega maca, ki stane jurja ali vec. Sej pred nakupom kalkulatorja tudi ne sprasujes, ce bo kmalu nova verzija ven prisla.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 20.01.2012 18:22:22
Sicko22 je napisal/a:
Pozdravljeni!

Zanima me ali se trenutno splača kupiti ipod shuffle ali je kakšna informacija, da prihaja kmalu posodobitev in je bolje malo počakati. Hvala!

Ce te zanima, imam kaksnega se na zalogi, nevem kaksne barve mam.
Bo pa ceneje kot drugod. Racun, garancija in vse!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #39   Objavljeno 20.01.2012 18:32:01
Hvala za vsem za odgovor. Gre se za darilo in želim da bo še vsaj nekaj časa ta različica na trgu.

Hvala za ponudbo ampak še imam nek študentski popust in iknow popust, tak da bo vseskup še malo ceneje.

Res je da se ne gre za mac oz. višje vsote denarja ampak mi ni vseeno če bi čez 1 mesec prišel nov model.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 20.01.2012 18:34:20
ponavad so music eventi septembra.. torej takrat tud update ipodov.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani