Pozdravljeni!
Je možno v safariju nastavit različne lokacije za downloadane datoteke? Se pravi da bi recimo audio datoteke potovale v eno mapo, pdf v drugo, doc v tretjo itd...
Obstaja kakšen program ki to omogoča?
| Safari - Download | |||
Pozdravljeni!
Je možno v safariju nastavit različne lokacije za downloadane datoteke? Se pravi da bi recimo audio datoteke potovale v eno mapo, pdf v drugo, doc v tretjo itd... Obstaja kakšen program ki to omogoča? |
|||
Načeloma so VSE datoteke loadane v en folder (baza je Downloads), ki ga lahko sam določiš ..
Da bi po točno določenem tipu datoteke sam razvrstil pomoje ne gre. Lahko pa vsakemu fajlu posebej TI določiš, kam naj gre. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Občasno se mi dogaja to, da se mi začne vrtet spinning wheel v nedogled. To se običajno zgodi ko imam odprtih več zavihkov. Ali je komu znan vzrok? naslpoh nisem zadovoljen s safarijem...youtube občasno ne dela..
Tale občasen spinning wheel pa me tudi moti. Potem dam quit, še enkrat zaženem in dela. Kaj bi bil razlog? |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |