Saj tisto baje lahko narediš blokado? Cene za klice pa najbrž ostanejo enake?
| Lepo je verjeti (Mobitel paket) | |||||
Saj tisto baje lahko narediš blokado? Cene za klice pa najbrž ostanejo enake?
|
|||||
Kakšna cena? Samo za prenos podatkov, ostalo pa ne. Odvisno tudi od paketa... Če imaš data roaming izklopljeno potem itak ne bo problema... |
|||||
Dve vprašanji za mobitelove uporabnike, kateri so menjali obstoječi paket za paket 2012;
in sicer zanima me, koliko so vam zaračunali za menjavo paketa? Ali ste zadovoljni s paketom 2012? L.P. Rok |
|||||
Rok, ne vem kako si lahko zadovoljen/nezadovoljen z nekim paketom. Če imaš telefonske navade znotraj takšnega paketa, je cena super...sama kvaliteta omrežja je ista kot pri najdražjem paketu. Ne spomnim se koliko sem plačal za menjavo paketa, zdi se mi, da 12€ (nisem imel nobenega aktivnega aneksa).
|
|||||
Se strinjam, malo čudno vprašanje sem vprašal
Sam imam džabest pa mi včasih zmanjka zakupljenih Mb za prenos podatkov...pa sem razmišljal o menjavi paketa pa nisem vedel koliko zaračunajo za to storitev. Hvala za informacije! |
|||||
Zamenjava paketa je pri nas prišla 17 €.
Zanimivo je tudi, da v tistih 503 v druga omrežja ni klicev v stacionarno omrežje. Sam kar nekaj klicarim tudi na stacionarne številke in me je to malo odvrnilo od nakupa. |
|||||
Kje si to videl? Na strani piše "klici v ostala slovenska omrežja" (nikjer ni specifično omenjeno mobilna in nobene "zvezdice" ali drobnega tiska ni zraven). Poleg tega pa imam ta paket in mi v monitorju piše: Kilci v druga mob., stac. 503 min 503 - sporočil MI 503 MB Klici v omr. Mobitel 503 min |
|||||
Mam isto Đabest trenutno, pa bi blo kr pametno da na tole prešaltam.. tistih 503MB bi hudičevo prov pršlo
_________________ MacBook Pro 15" |
|||||
Edino kar me moti je 17 eur doplačila...
Z mobitela pa ne grem, sploh ko berem o problemih na simobilu in fintah na tušu.Uporabljam moneto, mNamiznik tak da brez tega nebi mogo.So pa pred kratkim mogli pojačat umts signal pri meni doma, ker je zaj konstantno na 3G in ne preklaplja več na E, kljub bumperju. ![]() _________________ ---->>>> rawr |
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |