Ne vem kaj naj še kliknem v safariju da se mi bo odprlo properties ...
Lp,
Peter
| Safari nastavitve - kje so? | |||||
Ne vem kaj naj še kliknem v safariju da se mi bo odprlo properties ...
Lp, Peter |
|||||
ojoj zgoraj levo piše safari klikneš se odpre menu ter klikneš na preferences _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Sem čisto svež na OS X. Sedaj vidim vrstico (ki je odvisna od aktivnega okna), prej pa sem klikal in iskal samo znotraj safarijevega. Hvala, Peter |
|||||
Fantje, nikakor ne znam fotru naštimat v Safari-ju, da se mu NE odpre pri ponovnem zagonu, zadnja obiskana stran. Tko se mi je že zgodilo, da mi je jabuk markiral vsa sporočila kot že prebrana (ker se je Safari odprl v oknu, kjer se vse diskusije označijo za prebrane)
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
vrjetno lion ane?
system prefs/general/restore window when quiting and re-opening aps |
|||||
hvala za tale info! tole je tud mene ob živce spravlal |
|||||
UUuuu hvala za tole!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Fotr mac user? big respect _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
zakaj respect? sej je lažje kot zaplankani, polnivirusov windowsi. jaz mam dedka (76) "mac" uporabnika, že 2 leti. sem mu 1 teden po namestivi osx-a reku če bi rad nazaj windowse, me je vprašu če sem nor. pač ded fura hackintosh (leopard). |
|||||
Pri njegovih 50ih bo pa že "obvladal" Mac-a. Sicer fura bootCamp, ker ga mora zaradi enega samega programa, ampak vsakdanje delo opravlja samo še na macu.. Zdej čakava še na 4s pa bo "Apple family" (tudi mama s svojim jabučnim štrudlom) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |