3D očala | |||||
Predvidevam da pri bluetooh predvaja lepšo in bolj ostro sliko, ker se povezuje na tv. So tista navadna dost ok za osnovno uporabo? |
|||||
![]() |
|||||
Če ima televizija dvoje priložena draga očala, potrebuješ kupiti ta draga... |
|||||
![]() |
|||||
jaz ti priporočam navadne... je pa res, da ni veliko filmov v 3D... meni osebno top trije 3D; Sanctum, Avatar, Rio ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://www.mimovrste.com/artikel/1350203519/led-lcd-tv-sprejemnik-samsung-ue40d6530-3d-4-x-3d-ocala-samsung Včeraj sem bil v bigbangu in mi je prodajalec zatrdil, da na samsung televizijah delujejo samo samsung očala, od drugih proizvajalcev naj nebi delovala. Ta tv pa ima aktivna očala, tko da navadna ne pridejo v poštev. Je pa pri aktivnih očalah baje dosti bolj ostra slika. Je res da ni dost 3d fimov, sem pa 100% da jih bo vedno več. Tudi tv programi bodo počasi tud v 3d, npr. Discovery vem da bo. Ma pa ta tv možnost pretvorbe 2D v 3D, sicer pa dvomim, da je to glih isto kot filem ki je posnet v 3D |
|||||
![]() |
|||||
Pretvorba iz 2D v 3D ni niti malo podobna original 3D sliki |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Točno ta TV imam sam. Po nekaj mesečnem doktoratu iz TV-jev sem se odločil za tale Samsung. TV je nedvomno odličen nakup. 3D je božanski, ima malo morje aplikacij in funkcij. Predvaja vse, sam pa že vrsto let uporabljam DLNA, dela z lahkoto, gledanje filmov, slik in poslušanje glasbe dobi nov pomen. Kakršnekoli informacije ti rade volje pomagam. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |