Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
Novi Iphone 4S izklop 3G omrežja
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #81   Objavljeno 12.01.2012 20:23:23
Re: Novi Iphone 4S izklop 3G omrežja
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
gpc17 je napisal/a:
Gligo mislil sem zase da jaz odkar imam 4S ze skoraj 3 mesece pa tale je refurbished model te napake se nisem opazil in veliko klicem. Mi je prej na 5.0.1-9A406 delalo ok sedaj mi pa na 5.1 beta3 tudi deluje ok.
Si mogoce razmislil o menjavi sim kartice ne samo telefona??

Ok, bom probal še to, jutri jo grem zamenjat, pa poročam...
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #82   Objavljeno 14.02.2012 18:08:11
Re: Novi Iphone 4S izklop 3G omrežja
[quote="amacar"]Točno to se občasno dogaja meni, kot sem spodaj prilepil en komentar z apple foruma. Ko ni zvoka vklopim/izklopim speaker in deluje, po določenem času se pa klic vedno vzpostavi v speaker-ju in me na drugi strani ne slišijo, če pa za tem speaker vgasnem, pa tudi jaz tistega na drugi strani ne slišim več. Včasih pomaga, da close-am phone, včasih pomaga le reset. Vsekakor neugodno.

[quote]I have the same problem on a white 16g 4s. No audio on outgoing call that fixes after pressing speaker on and off. After a while the problem reverses: The speaker is set to on and I can hear the other side but they can't hear me when speaking. This get's fixed only by restarting the phone. It is annoying and I really hope they'll fix this error.[/quote][/quote]

Jaz sem imel isto tezavo z Iphone 4s pa so ga zamenjali --> hardware problem...tko da so mi ga zamenjal za novega na Emonogram-u! Tako, da ti ptiporočam, da ga neseš na servis.

Imam pa še vedno probleme z zaznavanjem 3G omrežja....moram način za letenje dati na ON in nato OFF, da se vspostavi 3G omrežje. Rekli so mi da je to problem pri $s ker išče močnejši signal in ga potem to zmede...baje ni problem v Iphone-u ampak v Simobil omrežju....kaj je res pa ne vem....je pa res, da se to ne dogaja pogosto....Lp
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #83   Objavljeno 14.02.2012 18:14:30
[quote="Perplexer"]A ima še kdo drug poleg mene težave s tem cellular data oziroma priklopom na 3G (podatkovni) način delovanja ? Jaz imam 3G (oz. "Cellular data") na OFF zato ker imam večinoma telefon prijavljen v Wi-Fi omrežje. Problem pa se pojavi kadar grem ven. Namreč, ko telefon izgubi signal z Wi-Fi omrežjem, grem v Settings in dam "Cellular data" na ON ampak se zadeva ne vklopi (ne pojavi se znakec 3G zgoraj levo poleg Simobil napisa). Najprej sem telefon rebootal ker nisem znal drugače zbuditi zadeve, ta drugič sem pa probal togglati "Airplane mode" in je na srečo pomagalo. Ampak vseeno je slabo ker ne dela če samo stikalo za "Cellular data" premaknem na ON.[/quote]

Imam popolnoma enake težave. Če Airplane mode vklopiš in izklopiš ponovno deluje. Je to problem v telefonu ali v omrežju? To je sedaj vprašanje. Na Simobilu so rekli, da je problem ker 4s išče vedno najmočnejši signal in ga potem to zmede če ne ve ali bi izbral EDGE ali 3G pa se pol zacikla in da ga resitiraš z Airplane mode...kar res pomaga, je pa zoprno...itak...še kdo s takimi težavami?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani