iPhone 3Gs / hrv/ 06.15.00 / unlock | |||||
Sem ikal info., ki bi mi prišle prav, probal že boga pa pal, pa zaenkrat ni rešitve. Je pa tako: Kupil rabljen 3GS, ki bi naj bil odklenjen. Prvi lastnik ga je kupil na Hrvaškem pri T-mobilu (po priloženi garanciji kupljen maja 2011). Po posodobitvi pa se je začelo. Telefon se je zakleno in nikakor da ga odklenem. - naložil original ispw 5.01, jailbreakov in naložo ultrasnow - ne dela na mobitel sim - naložo unlocked 5.01 z jailbreakom - ne dela na mobilet sim - naložo 4.33 original, naredil jailbreak in ultrasnow - ne dela na mobitelov sim - naložo unlocked 4.33 z jailbrakom in ultrasnow - ne dela na mobitelov sim - naložo original, kasneje unlocked 4.1 - ne dela Nato nabavo od hrvaškega T-mobila predplačniško kartico in vse isto kot zgoraj probaval z njo, nikakor da ga odklenem na mobitelov sim. Je pa gor 6.15.00 Ne vem več, kaj bi še lahko naredil, če ima kdo kakšno rešitev, lepo prosim. lp, Mario p.s. Pozabil napisat, da mi ne najde niti od T-mobila sim - skozi samo searching ali no service. |
|||||
![]() |
|||||
Postopek, ki bi moral delovati pri tebi je sledeč: normalni update preko iTunes na iOS 5.0.1. JAilbreak z zadnjim Redsnow-om, postopek je opisan tukaj. Ko boš dobil delujočo Cydia-o, dodaš repo: http://repo666.ultrasn0w.com, poiščeš Ultrasnow in odkleneš iPhone s tem programom. That's it! ![]() Če pa želiš, ti lahko ponudim tudi pomoč "v živo" - več info preko ZS! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Vsi 6.15 BB rabijo custom firmware. lp, mitcho |
|||||
![]() |
|||||
- če začnem nastavljat jezik, lokacijo,... ostane na aktivaciji, tudi če je hrvaška sim noter - zadnji redsnow mi pride do stopnje, ko telefon da v DFU in obstoji, dalje mi ga ne prepozna |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mam Hrvaški 3gs/16Gb/5.0.1 Če želiš ga prodam za 130€, ker je lepo ohranjen in ima vse papirje. lp |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |