| sasoz je napisal/a: |
| V bigbangu itak nimajo pomja od pojma |
a na servisu misliš da imajo kaj pojma? Samo zamenjal jo bodo. In zakaj bi mel še eno leto garanacije? Meni so zamenjali cel Ipad pa imam garancijo do takrat kot ga je imel zamenjani.
| Pravilna uporaba baterije | |||||
a na servisu misliš da imajo kaj pojma? Samo zamenjal jo bodo. In zakaj bi mel še eno leto garanacije? Meni so zamenjali cel Ipad pa imam garancijo do takrat kot ga je imel zamenjani. |
|||||
Torej, ce sem prav razumel, je vseeno ali baterijo polnim ko je na 90% ali pa na 10%?
|
|||||
Da… ni omejitev je pa priporočljivo da jo kdaj mesečno tudi povsem izprazniš
_________________ |
|||||
Super. Sicer pa je baterija na iPadu ZAKON! Sedaj ze 10min. Surfam in je se vedno na 100%.
|
|||||
Hmmm... Je možno, da je po po 15min. igranja iger baterija še vedno na 100%?.
|
|||||
Očitno…
_________________ |
|||||
Just like mission impossible.
|
|||||
|
|||||
To imas JB dvojko?
|
|||||
.. verjetno, ker za 3ko še ni JB
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hmm.... Ni tethered ze?
|
|||||
Ne.
|
|||||
še enkrat:
iPhone 4s in The New iPad (oz. iPad 3), na verziji iOS 5.1 nimata jailbreak-a _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Imam ipad1 5.0.1 jb
|
|||||
Živjo,
danes sem opazil, da se je baterija praznila tudi takrat, ko sem imel ipada ugasnjenega. Ko sem ga ugasnil je kazalo 74%' ko pa sem ga ponovno prižgal pa 68%. Kako naj si to razložim? |
|||||
Nič hudega. Z njim ni nič narobe
_________________ |
|||||
Ja,ampak nekaj se vendarle dogaja takrat ko je ugasnjen, saj se drugače baterija ne bi spraznila za 6-7% v dveh ali treh urah. Mogoče moram resetirati kakšne nastavitve? Ali bo bolje, če ugasnem tudi ruter, da ne bo povezan na internet?
|
|||||
Ruterja ne rabis ugasat...raj ugasn wifi.
|
|||||
Čakaj govoriva o ugasnjenem iPadu( power off) potem nima veze routar( ruter)… tudi meni se je že zgodilo kdaj podobno ampak na iPhonu…ni sile nič bat _________________ |
|||||
Odkar imam iPad ga nisem še nikoli zares ugasnil. Ali je dobro, da ga kdaj do konca ugasnem, oz. kdaj ga je smiselno ugasniti (power off).
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |