Torej videje snemane z gopro, s čim najlažje zmontiram v en video?
LP!

| Program za montazo videoposnetkov? | |||||

Torej videje snemane z gopro, s čim najlažje zmontiram v en video?

LP!  | 
	|||||

iMovie, ki je del paketa iLife ... ali pa kaksno bolj profesionalno orodje ... recimo Final Cut Pro ... Sem pa preprican, da je se cel kup drugih resitev ...   

| 
	|||||

iMovie je super zadeva. Easy za nekoga, ki nima z montažo dost iskušenj, pa še kaj dobrega se da zmontirat _________________ Apple is Life Style  | 
	|||||

Daj pokazi kaj si ustvaril z gopro-jem. Kater model imas? Ta igraca mi je zelo interesantna in me mika da bi si jo nabavil!  | 
	|||||

vse sneman z go pro HD

| 
	|||||

Tole je narejeno z GoPro in montirano z iMovie (ni moje) ... 

In tole tudi (isti avtor) : Moj Osebni Smučarski Filen / My Personal Ski Movie TEASER from Aljaž Husak on Vimeo.  | 
	|||||

LUštn!

Zdej je ena cist nova go pro hero2 kamera, je se boljsa, cena pa mislim, da enaka prejsnji.  | 
	|||||

Huh, se en video z gopro kamero. Pa se video je primeren za ta forum:)

http://www.youtube.com/watch?v=X4xNcF6T7Is&feature=youtube_gdata_player  | 
	|||||

Samo da malo dopolnim. Snemano je z GoPro HD HERO2 in montirano s Final Cut Pro X, ne z iMovijem. Se pa da takle edit natedit brez problema tudi z iMovie-jem.  | 
	|||||

Mogoce kdo ve s katerim programom na WIN lahko zmanjsas hitrost posnetka tako kot je na enem od zgornjih posnetkov?  

| 
	|||||

Zelo osnovno lahko na win upočasniš posnetek tudi z Movie makerjem od Microsofta, ki je zastonj.

Za kaj več potrebuješ pa kak plačljiv program npr. Adobe Premiere Pro (zagtevnejši) ali pa morda Pinnacle Studio (bolj preprost za uporabo). Za še naprednejši in predvsem bolj fancy slow motion pa potrebuješ na primer adobe Premiere Pro in Twixtor plugin oz. katerikoli editor, ki podpira Twixtor. Ta ti inteligentno doda frame in naredi podoben efekt kot ga imam v zgornjem videu kjer kolega teče čez vodo (v Final Cut Pro X je alternativa Twixtorju opcija Optical Flow). Upam, da ti bo kaj od tega v pomoč. Jasno pa je predpogoj za dober in lep slow-motion, da kamera omogoča snemanje s kaj več kot 25 ali 30 fps. Več kot imaš fps v posnetku, več si lahko privoščiš v smislu upočasnjevanja. Pri visokih fps pa potrebuješ za dober posnetek tudi veliko svetlobe.  | 
	|||||

Uau res hvala vidm da razturas  

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |