Eno vprašanje imam glede giftanja večih aplikacij na več Apple ID računov. Torej, rad bi giftal 3 iOS aplikacije in sicer 11 različnim Apple ID računom. Danes sem prebral, da so baje neke omejitve?
LP
-J
| iTunes darilne kartice | |||||
Eno vprašanje imam glede giftanja večih aplikacij na več Apple ID računov. Torej, rad bi giftal 3 iOS aplikacije in sicer 11 različnim Apple ID računom. Danes sem prebral, da so baje neke omejitve?
LP -J |
|||||
Za gift card-e sem ugotovil, da je omejitev vrednost 100€ v 30 dneh... Za podaritev aplikacij pa ne bi vedel... Se ni bilo takega primera...
|
|||||
We shall see soon enough
LP -J |
|||||
POZOR, ena in edina A K C I J A
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pa je že kdo kupil preko Best Buya oz. ali kaj komplicirajo, če nisi iz USA?
|
|||||
Kako vnovčiti "iTunes Karte" kupljeno v Avstriji v slovenskem iTunes? Za iphone 4... Nikakor?
Hvala! |
|||||
iTunes Gift Card lahko uporabiš samo v tistem iTunes account-u v katerem si kupila Gift Card.
US --> US SLO --> SLO AUT xxx SLO _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja..bo že držalo |
|||||
Spet ista zgodba.. Jst ti lahko z SLO računom podarim applikacijo samo v primeru, da imaš tudi ti SLO account. Žal je taka politika.
Če pa kej rabiš, ti lahko podarim _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ja nevem, kako pa vi US gift kartice vnovčite?? Pa mislila sem denar oziroma dobroimetje, se mi zdi da se lahko podari? Mah nič, kako torej v Sloveniji napolnim itunes račun z denarjem?? :alien: |
|||||
US $ gift carde nabavimo in v apple storu gremo pod reedem in vpišemo kodo in $ so na računu
_________________ |
|||||
Veliko jih ima us račun in jih lahko unovčijo. Tudi denar lahko podariš. V slo napolniš tako, da ti nekdo podari gift card ali pa vpišeš svojo bančno kartico v svoj acc.
|
|||||
Naredim at račun in vpišem at kartico in mam € na računu?? Ampak to so pol fake stvari, ne glede na tel. št.? |
|||||
tudi to je ena izmed variant... _________________ |
|||||
Ali kdo ve kje bi se dalo dobit Gift Card za US račun....
... bi bilo možno da nekomu nakažem na PayPal in on meni donira ? |
|||||
Ijjjeeeeej, es funktioniert! |
|||||
@rokec55 baje jih ima @gpc17
|
|||||
Jap...
|
|||||
So slovenske aplikacije na avstrijskem storu? Se cene na različnih storih(države) razlikujejo? Saj imam na avstrijskem storu lahko angleški jezik, ne? Veliko sem v avstriji in mi to sploh ni problem... |
|||||
Kot prvo bi te samo vprasal, zakaj klikas po opcijah, ce izgleda ne ves, cemu sluzijo...
Imel si obkljukane VSE tele opcije... in seveda potem koda za citiranje ne deluje ... Sedaj pa k odgovoru... Vseh aplikacij NI v vseh Store-ih. Katere so kje je predvsem odvisno samo od avtorjev programov ... Ce so enake... le valutne razlike in razlike v davkih... Ce primerjamo slovenskega in avstrijskega je stopnja davka enaka... in tudi valuto imamo skupno ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 21, 22, 23 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |