Mi lahko kdo svetuje kje lahko kupim UGODNO snowboard protection (zaščitne hlače, zgornji del, želva...), očala, kapo...
Hvala.
| Snowboard oprema | |||
Mi lahko kdo svetuje kje lahko kupim UGODNO snowboard protection (zaščitne hlače, zgornji del, želva...), očala, kapo...
Hvala. |
|||
odvisno kaj je zate ugodno in katero firmo bi želel. Poglej malo po straneh kot so blue-tomato ipd. saj imajo zdaj kar občutno znižano opremo, verjetno pa tudi pri nas zdaj po novem letu dobiš znižano. Je pa res da dobra želva stane okoli 80€, če je znižana je manj, za očala pa je odvisno katero firmo bi rad, katero lečo...
|
|||
Hvala sussi. Jakno sem si ravno včeraj kupil.
Za točno določeno firmo se nisem opredeli, more pa bit kvaliteta...Ni tolk denarja, da bi poceni kupoval |
|||
malo poglej še kak extreme vital
|
|||
Poglej tudi malo v Obsession v Ljubljani imaš kvaliteto pa še znižanja mislim, da imajo sedaj.
|
|||
če imaš čs voljo in te res zanima maš kvalitetno in dokaj poceni v giga sportu v villachu- v beljaku po slovensk če kdo slučajn ne zastop... je kar veliko dobrih in ugodnih stvari jaz skoz gor kupujem..če rabš kj me kontaktirj na ZS da grem pogledat ker sem 10min stran doma... lp
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||
Hvala vam za pomoč.
jakno sem ravno kupil v Giga Sportu v MB. Majo dobro izbiro...Očala še gledam pa ščitnike za koleno.... |
|||
za kolena?
|
|||
a ma kdo glače za guzico iz sports-direct slučajn?
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |