HBO GO
Lp Primoz
| HBO GO Slovenija | |||||

No pa smo docakali tudi HBO GO za iOS tudi za SLO uporabnike   

HBO GO Lp Primoz _________________ ![]()  | 
	|||||

testiral včeraj. in je zadeva sledeča. Na imacu slika porazna (linija 20/20), na iphone 4S dela, Ipad 2 dela, android samsung galaxy note zadeva ne dela oz. delajo samo podnapisi filma in še to v hrvaščini (izbrani so samo podnapisi v Slovenščini) _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

Jaz sem probal vceri doma na SIOL-u linija do 10 mbit in je film delal tekoce, ko sem pa tapnil na prikaz podnapisov se je aplikacija sesula...

Lp _________________ ![]()  | 
	|||||

Kako to ustimas da dela? 

| 
	|||||

Ko mas instalirano se mores registrirat v samem programu (gres pod Nastavitve na vrhu desno) pa izberes ali si na SIOL-u ali Telemachu ali HBO VIP....pa vpises email itd itd...na koncu pa uporabnisko ime in geslo pri operaterju (v mojem primeru SIOL). Lp _________________ ![]()  | 
	|||||

ja meni to lepo špila na ipadu ter iphone... seveda na pc-notebuku tudi... bom pa še probal na kakem ipadu dodati hehe  

| 
	|||||

Aplikacija se sesuva, kvaliteta slike (same kocke), podnapisi ne delajo, registracija/prijava komplicirana ... skratka na pol dokončan app. Voyo.si je trenutno precej bolj dodelan.  :alien:

P.S. Testiral na IPadu.  | 
	|||||

A mi lahko kdo 'shara' pass? Na ZS...   

| 
	|||||

Kdorkoli? 

| 
	|||||

oj,

ja čudno... meni nikjer za1x ni štekalo nič... vsepovsod ko testiral imel +5 mb internet.. takda o kocaknju za 1x nič nevem... sem registriral na pc-ju, ipad-u ter iphone-ju.. ko sem pa še hotel bratu... sepravi 3ji gadget pa mi več ni pustilo.... zdaj še na kakem drugem računalniku pa še nisem probal... mogoče danes lp  | 
	|||||

lahko registriraš samo tri naprave, tako da ti nikjer ne bo pustilo več registracije, razen če pobrišeš iz nastavitev naprave... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

To je vezano na SIOL TV ali kaj drugega, tako da dvomim da ti bo kdo dal pass....   
Lp _________________ ![]()  | 
	|||||

@Darklord

ja saj to vem... samo pravim da še na kakem računalu še nisem sprobal... lp  | 
	|||||

bolje da ne ker dela porazno _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

Aplikacija je na prvi vtis všečna, žal je ne morem poskusiti, ker nisem naročnik HBO pri katerem od operaterjev (in to tudi ne bom).

Iz poslovnega vidika je aplikacija zgrešena, ker ne omogoča nakupa dostopa preko aplikacije. Se pravi dostop brez pritečene naročnine pri operaterjih. Vendar seveda verjamem, da so si stvar prepračunali in se jim tako najbolj izplača. Vem pa, da bi jaz dostop (vsaj za kak mesec) kupil. Zdaj ga ne morem.  | 
	|||||

meni dela super hbo go na iPhone 4 ios5. povezavo imam 10m/S in je grafika super  

| 
	|||||

@mblanti... 

sj niti nemoreš se registrirati če nimaš njihovega interneta.. sepravi če hočeš kot naročnik telemach-a se registrirati nekje kjer ni telemachov internet... (recimo si na T2 oz SIOL) sploh nemoreš registrirati... (imel sam to težavo saj odpovedal njhov internet in šel na siol) .. no potem ko zriktaš to...na njihovem www-ju... gledaš kjerkoli  | 
	|||||

@amen, hecno =) Kot pravim, na prvi pogled lična tehnična rešitev, obupen posloven model. Seveda govorim iz tega kar poznam, lahko da je zadaj kakšen uber dodelan poslovni model. 

| 
	|||||

pitaj boga  

| 
	|||||

meni na iPhone 4 ios 5 JB dela super, edino enkrat se mi je aplikacija sesula, ko sem kliknil na podnapise, da bi zamenjal jezik. A potem sem probal še enrat in dela. 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |