Parallel desktop | |||||
Imam eno vprašanje. malo sem gledal po tem forumu vendar o parallel esktopu nisem našel ničesar. mogoče sem spregledal in je tema že bila odprta. malo me zanima, če ima kdo izkušnje s tem programom. ali računalnik kaj počasneje dela ali je kakšan druga slabost tega programa. imam macbook pro in bi rad naložil nanj ta program, da bi lahko uporabljal še par službenih programov in pa kakšnega, ki ga na lionu ne morem. ali mogoče kdo predlaga kateri drugi boljši program Najlepša hvala za pomoč in odgovore. |
|||||
![]() |
|||||
katere programe bi pa naložil? Imaš 2. variante plačljive to je paralles workstation ter vmware fusion ter virtualbox ki je zastonj. Jaz sem nekako pristal na svojem imacu na vmware fusion, zaadi vsphere centra ter vpsjev ki jih imam postavljenih, drugače pa pri strankah najbolj priporočamo paralles, preprosto zaradi boljše dobavljenosti le tega. Drugače sta pa oba produkta nekje isto zmogljiva ter imata dobro podporo ter tekoče popravke. Če bi pa rad zastanj zadevo, zaradi enega programa ti pa priporočam virtualbox. Priporočam ti še nadgradnjo na 8 gb rama svojega mbp, drugače bo bolj počasi vse skup delalo. _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
delalo bo ampak se bo pa poznalo pri odzivnosti win7 ter liona _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
meni s 4 g dela dost dobro. na enem imam pa 2 tam gre pa res počasi |
|||||
![]() |
|||||
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |