Game Center -> Me -> "Account: tvoj@mail.com" -> View Account -> Nickname
| GameCenter - lista uporabnikov | |||||
Game Center -> Me -> "Account: tvoj@mail.com" -> View Account -> Nickname
|
|||||
hvala. my nick >> kn0F |
|||||
clementoO-o
|
|||||
TilenH imam
Dodajte me plis |
|||||
izupiuros
|
|||||
wackmofo
|
|||||
primoz_93
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
TimchY11
dodaj !! hvala |
|||||
dodaj če upaš
alien2323 |
|||||
Moj nickname:pikainpiko
|
|||||
moj nick: tiasek
imam pa en problem kaj se tiče game centra. še vedno imam telefon na ios 4.1 [nekak se še nisem angažirala, da si posodobim ker se mi telefon zaklene, pa še do zdaj je funkcioniralo glede vseh igrc kaj jih igram]. iphone 3gs drugače [ja saj, kaj pa drugega..] Skratka moj problem je, da mi game center ne pokaže mojega seznama iger, s tem tudi ne achievmentsov in ostalih stvari, tudi pri prijateljih tega ne morem videt. nič skratka. pozna kdo kakšno rešitev, je mogoče problem v game centru ali pa je problem moj ios 4.1? Edit: Rada bi eno igrco trajno izbrisala iz game centra, ker bi rada šla od začetka in zdaj ne morem, ker mi ne kaže. |
|||||
ko izbrišeš igro, te vpraša, če jo želiđ izbrisati tudi iz game centra.
|
|||||
Sem stisnila DA. Ampak ko igrco ponovno naložim jo spet igram od tam dalje, kjer sem ostala...
|
|||||
hmm. mogoče imaš telefon jailbreakan in imaš nameščenega kaj takega, da tega noče spremeit?
|
|||||
Imam jailbreakan telefon, ampak ne vem kaj takega bi lahko bilo, da mi nebi dovolilo tega...
|
|||||
rooxye - ADD ME!
|
|||||
tomvai - dodajte me pa da "udarmo" kako rundo
_________________ MBP 2.4 GHz Intel Core i7, 8GB 1333 MHz DDR3, 256 GB SSD, iPhone 4S 64GB, Ipad 3 WiFi 32gb http://www.v2cigarete.si |
|||||
nick: *antolic
|
|||||
nick: RitNaBegu
|
|||||
Se moj nick: ntomazn
Lahko me kdo doda _________________ Lp! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |