hvala za kodo, FL4PLHAXAJWH ni več na voljo.
| Where's my Water akcija (kode) | ||||||||
hvala za kodo, FL4PLHAXAJWH ni več na voljo.
_________________ didge-didge-ro-ro |
||||||||
|
Porabil E4A69EANWXWK. Hvala
|
|||||||
Uuuu... Where's my Water je dobil novo posodobitev
|
||||||||
A ima se kdo podoben problem kot jaz. Sem opravil vse bonus sobe in povsod pobral tri race, pa nisem dobil achievmenta za opravljene bonus sobe.
|
||||||||
mislim da je treba najti tudi skrite predmete, ne samo tri race.
|
||||||||
A v bonus sobah so tudi skriti predmeti. V navadnih sobah sem nasel ze vse.
|
||||||||
Jaz imam vse sobe koncane s po tremi raqckami... v vseh, kjer je skriti predmet, pobrn skriti predmet... in tudi narejene vse kolekcije ... Nimam pa vseh "achievements-ov" ...
Manjkajo mi tile "dosezki" ...
![]() |
||||||||
Kje se dobi tista "metlica" na sredini bonus level 12 ? Nikjer je ne morem dobiti
|
||||||||
Boiling Point >> soba 15
![]() |
||||||||
Pri meni je ni haha |
||||||||
Na Android-u?
http://disneyinteractivestudios.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3700 Where's My Water? - Collectible Missing in Level 15 of Boiling Point (Android) ISSUE In the 15th level ("Ventilation Shaft") of "Boiling Point" in Where's My Water?, the collectible item does not appear. Restarting the level by hitting the refresh button in the upper right will also cause the collectible to disappear. SOLUTION To get that collectible item, enter the 15th level ("Ventilation Shaft") from the "Boiling Point" Level Select screen. The collectible should now be available (indicated by the "?" next to the duck meter). |
||||||||
Ce je pa ta problem na iPhone-u, potem pa mogoce tole >> http://www.avforums.com/forums/iphone-apps/1188794-iphone-gaming-thread-17.html
|
||||||||
iPhone 4s, sem ze gledal po googlu pa nihce ne ve kaj storiti:D me ubija ko nemorem dokoncati igre..
|
||||||||
js mam tudi povsod vse 3 racke ze neki cajta in cakam nadaljevanje ze skoraj 2 tedna ane..ostalo mi pa manjka. drgač pa eye drops pa embarrassed imam narejeno ampak se mi sanja ne, kako mi je ratalo |
||||||||
Emmbarased rata tako, da v eni sobi pač klikaš še na krokodilčka in ta se pol zakrije in ga je sram
|
||||||||
Tudi eyes drop ni tezak, zato ker takrat ko ta acivment osvajas, ne rabis utopit vseh rac, ampak je cilj umit krokodila.
|
||||||||
usi collection-i pa archievements-i finalizirani..
..pa račke tud ![]() |
||||||||
Tale pa men ne gre pretežka zame
|
||||||||
se da dobiti še kako kodo? hvala
|
||||||||
jst čakam update, vse račke, vsi leveli, vsi bonusi
|
||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |