Imam router ter nanj priklopljen laser. Printer sem nastavil pod IP, vnesel naslov, vrsto printerja...
Zakaj mi printa samo zelo enostavne datoteke, takoj ko je pa treba natisniti več strani ali grafiko pa mi je sploh ne natisne???
| Zakaj ne tiska | |||||
Imam router ter nanj priklopljen laser. Printer sem nastavil pod IP, vnesel naslov, vrsto printerja...
Zakaj mi printa samo zelo enostavne datoteke, takoj ko je pa treba natisniti več strani ali grafiko pa mi je sploh ne natisne??? |
|||||
Ker tvoj printer najbrž ni kompatibilen z AirPortom. Kateri printer imaš? |
|||||
HP laser 2100M
Zakaj z AirPortom? |
|||||
<dl&rt;<dt&rt;KolesarL je napisal:</dt&rt;<dd&rt;HP laser 2100M
Zakaj z AirPortom?</dd&rt;</dl&rt; ker Airport deluje kot printserver, ko nanj priključiš tiskalnik. Tudi vsak print server ni z vsakim printerjem kompatibiln. |
|||||
MitjaP: KolesarL ni nikjer omenil AirPorta. Kolikor razumem gre za običajni tiskalnik na omrežju, ki ni priključen na AirPort.
KolesarL: Si poskusil s kakšnimi uradnimi gonilniki s HPjeve strani? |
|||||
TheMan: sem domneval, da z "router" misli airport... no pa vseeno... moja trditev še vedno drži. Vsak router se obnaša kot print server in vsak ni kompatibilen z vsemi tiskalniki.
Driverji imajo bolj ali manj pomen pri nastavitvah na računalniku. Tudi sam sen enkrat na AP povezal Kyocero Laser, ki ni delovala pravilno - ni znalča prekinit tiskanja itd. Zdajšni laser dela normalno. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |