Kako se dodaja podnapise k filomom? Pa kje jih dobiti? In ali potem delujejo na iphonu?
| Dodajanje podnapisov | |||||
Kako se dodaja podnapise k filomom? Pa kje jih dobiti? In ali potem delujejo na iphonu?
|
|||||
|
|||||
Aha...sam noče mi film dodt v program. napiše No Valid Title Found.
|
|||||
Predvidevam, daj film formata .avi , katerega tudi meni ni bralo.
|
|||||
jap...a je pol še kašen drug program za dodajanje podnapisov? sprobala sem enga miyu al nekej tazga, sam mi noče exportirat filmov, oz. se takrat potem kar ugasne.
|
|||||
Že napisano.. Film moreš konvertat v format katerega iphone predvaja in sicer : *.m4v med konvertiranjem pa še moraš integrirati podnapise.. To vse ti najbolj enostavno naredi program submerge pa še poceni je...
lp |
|||||
blah!
ti rabiš tole: muxo ravno za predvajanje filmov s podnapisi na iphone/touch-u. ti podnapisi niso enkodirani v sam video, lahko jih vklapljaš in izklapljaš, lahko imaš več podnapisov (več jezikov), ni potrebno prekodirati filma (če že imaš film v .mp4 oz .m4v), dodajanje podnapisov (.srt format) ti vzame točno tri sekunde pazi, da imaš video file poimenovan *.m4v! (muxo bo verjetno integriran v naslednjo verzijo handbreak-a) |
|||||
gom encoder najlažji način od vseh prej nastetih
|
|||||
praviš, da gom encoder lahko doda podnapise v video v 1 sekundi, ob tem pa je mogoče podnapise še vedno vklopiti/izklopiti, imeti podnapise za praktično neomejeno število jezikov itd.? |
|||||
najlažje je dodat sicer pa itak večino folka nima že na začetku m4v format morjo itak še pretvarjat. kaj mu bo pa fukncija za izklop in vklop podnapisou služila pa tud nevem ker na iphonu itak ni te možnosti
|
|||||
naj uganem, iphone-a še nisi videl od blizu?! |
|||||
xpayne mislim da ima iPhone
_________________ Lp Bench |
|||||
ok se opravicujem nism vedu da ta program doda možnost za vklop/izklop ker sam ne gledam tolk filmov. Sam potrebujem iphone (ki ga imam
|
|||||
ta program nič ne doda možnosti za vklop/izklop. možnost za vključitev/izključitev prikaza dodatnih track-ov (podnapisov) ma vsak bolj resen video player (quicktime, vlc). seveda pa mora biti v videotu subtitle track. le-tega zna narediti muxo (gom encoder pa ne). to da pa se pravzaprav ne spoznaš na stvari, bi pa lahko že prej povedal, da bi nam na tipkanju prihranu... |
|||||
Verjetno se vidva ne razumeta najbolje: eden misli za iPhone drugi pa na splošno za Mac OS.
_________________ Lp Bench |
|||||
sej je vseeno. podnapisi enkodirani direktno v video track je 100x slabša varjanta kot pa, da so podnapisi v posebnem tracku. pri slednjem jih lahko dodaš za poljubno število jezikov, lahko jih vklapljaš/izklapljaš, lepše se lahko prikažejo...
predvajaš pa lahko take videote na iphonu/touchu ali pa na macu/pc-ju... |
|||||
Je možno našštimat za iPod Classic, da se lahko podnapisi vklopijo ali izklopijo in če se da s tem programo (impo ima mp4). Ker pač v nastavitvah za video piše podnapisi on ali off...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |