| 205 je napisal/a: |
| jest sem ga pa kupu v ameriki rablenga in itak so mi ga odklenili na vse verzije |
BullS*it tak, da mi čez ekran smrdi .. Dej razloži mi, kaj ima veze SiMobil s tvojim USA iPhone-om ??!!
JA prav nič, se men zdi
| Odklep iPhona - SiMobil | |||||
BullS*it tak, da mi čez ekran smrdi .. Dej razloži mi, kaj ima veze SiMobil s tvojim USA iPhone-om ??!! JA prav nič, se men zdi _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zal je zakljenjen in sm ze probal dat kartico in gasa ne gre.
Nujno rabim odklep iphone 4s ios 5.0.1 |
|||||
Pa vam še jaz zaupam svojo zgodbo. Kupim rabljenega Iphona 4 ( Simobil ) in ker je minilo več kot 3 meseca jo mahnem veselo na Simobil, da ga bodo odklenili. Na Simobilu ( o kraju nebi ) korektni vljudni uslužbenci, ki so pripravljeni pomagat. Podam jim jaz račun, aneks od prejšnega lastnika in seveda vse veselo preverijo, nato pa ugotovijo, da imei-a ni v bazi in da se zadeva ne da odklenit, ali je že odklenjena. Grem domov, priklopim na Itunes in seveda napiše obvestilo, da na to kartico nebo nič, odklopim usb in ponovno vklopim, spet isto. Grem danes zjutraj že tretjič težit na Simobil in se spomnijo, da pa obstaja nek izredni postopek, vendar pred torkom nebo nič. Pa da vidim kako bo naprej in bom poročal. Imei zgine iz baze podatkov, ja pa kje mi živimo haloooo.
|
|||||
V Svici lahko kupis nezaklenjenega... v prosti prodaji in v Apple Store-u ... Ne ga srat z nakupom zaklenjenega, ker bos imel same sitnosti... na koncu pa bos imel v roki tzelo drag iPod ali pa "invalidni iPhone" ... Ce nimas dovolj denarja za nakup iPhone 4S, potem se raje ozri za nezaklenjenim iPhone 4, kot pa za zaklenjenim iPhone 4S ... Poceni nakup ni nujno tudi dober nakup ... |
|||||
Tega še nekaj časa ne boš doživel, saj še jailbreak za 4S za navadne smrtnike ne obstaja, ta pa je predpogoj za programski odklep. |
|||||
Ha mors si kupit 3gs pol pa itak lohk odklenjo v usa na vsa omrezja, no pa 4g tud gre skoz, drgac pa s simobilam imajo skupno to kot at&t v usa:default odklepanje in nic jailbreaka, kot pri nas |
|||||
_________________ |
|||||
@205: malo si se "zakvačkal" v svojih postih. Ja, mi je ZELO clear, da prodajajo v USA odklenjene telefone (ker sem tam precej domač), kar pa še vedno NE POMENI, da kupiš tam zaklenjen iPhone in ti ga "prosto po prešernu", tukaj SiMobil odklene. Tako si TI predložil VSE skupaj
Sistem odklepa, pa JE isti, seveda --> enotni sistem Apple-a in nič drugega "čudežnega" :alien: _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Evo čudeži se dogajajo, pravkar so mi iz Simobila sporočili, da je moj Iphone 4 tovarniško odklenjen zato sem ga urno priključil na iTunes in preveril zadevo in lej ga zlomka zadeva je zaigrala in deeeeellllaaaaa |
|||||
"Moč misli, je včasih lahko zastrašujoča"
Evo, samo da so zrihtali! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Lep pozdrav vsem skupaj. Sem čisto nov na tej strani in se ne znajdem najbolje oz. nevem v kateri temi naj objavim svojo težavo. Kupil sem iPhone 4 na bolhi. Telefon je bil čisto nov zapakiran imam tudi garancijo. Vendar je telefon zaklenjen ker je z Simobila. Jaz imam kartico mobitel in ko sem jo obrezal in spavil noter moj iphone ne deluje. Zdaj me zanima če je tukaj gor kakšen uporabnik ki zna odkleniti, naj me kontaktira na zs.. storitev bom plačal ni problema, samo da se zadeva reši ker telefona nemorem uporabljati. Še nekaj podatkov iPhone 32gb ima ios 5.0.1 Hvala za pomoč in lep dan želim.
Sem ti združil z že obstoječo temo. Puck0 |
|||||
Če je bil kupljen na naročnino, ti ga mora Simobil odkleniti, vendar še le ko bo star 3 mesece.
|
|||||
+ poravnane obveznosti _________________ |
|||||
A drugače se ga neda odklenit? Ker telefon je vrjetno na naročnino kupljen, in nevem če so poravnane obveznosti nebi rad imel probleme na simobilu. Naprimer kaj če ta gospod ni poravnal obveznosti, mogoče mi lahko celo telefon uzamejo. Na koncu ostanem brez telefona in denarja... Jooj
|
|||||
_________________ |
|||||
Ni druge kot da počaka 3 mesece, finte ko smo lahko prelisičili operaterje na simobilu ne palijo več
|
|||||
Uzel ti ga nebojo ce bos pridn
|
|||||
e da ovdje ima lajk lajkao bi ti ovo.
no, da se vratim temi, na internetu ima simobil odklep predčasni, za 40,00€. https://unlockdarkgsm.com/product-and-services/6cdd60ea0045eb7a6ec44c54d29ed402/SiMobile-Vodafone-Slovenia--iPhone-4-4S.html |
|||||
Ali ima kdo izkušnje z zgoraj navedenim odklepom iPhone 4S?
|
|||||
za to bi ti najbolj priporočal scoopa... _________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |