že vem sem že našel!
Piratstvo ni dovoljeno na tem forumu.
Edited by : gpc17
| Jailbreak iOS 5.0.1 iPhone, iPad | |||||||
že vem sem že našel!
Piratstvo ni dovoljeno na tem forumu. Edited by : gpc17 |
|||||||
sam še nekaj, sem že pozabu, rabim GSM al CDMA?
|
|||||||
GSM
|
|||||||
jz najbrž tega ne morm narest, ker potem ne bom mogu hacktivirat iphonea?
nazadnje sem updejtal na 5.0 s pomočjo snowbreeza (možnost hacktivate in s custom ipsw brez spremembe bb - uporabljam gavey sim). imam prav? _________________ lp dukedl iPhone 4 16gb, iOS 6.0, bb 04.12.02, Mobitel (AT&T Factory Unlocked, WildcardActivated)
Nano 3gen 8gb |
|||||||
Sicer bolj začetniško vprašanje, vendar želim biti 100%.
Najprej v iTunes posodobim na 5.0.1, nato pa jailbreak-am. Je kakšna nevarnost da se kaj z Modem Firmware-om pobrklja in mi potem ne dela GPS? Nisem prepričan kako je s tem in ker mi je nekdo rekel, da na fotrovem 3g ne dela GPS, ker je neka določena verzija firmware-a gor ter se ne da popravit, ne bi rad tvegal, da se to še na mojem 3gs-u zgodi. Že vnaprej hvala za odgovor |
|||||||
tole je pomoje najlažji JB po limera1n-u in blacksn0wu
|
|||||||
Kvisko1 če imaš tovarniško odklenjenega potem ni panike.....
Če pa nimaš (hrvaški ipd..) ne delaj nič... |
|||||||
Kolikor jaz vem redsn0w tudi hacktivira... Ko restoraš na 5.0.1 samo pripališ redsn0w čez.. |
|||||||
@radium enostavno naredi svež restore in jailbrejk čez
@excalibur delati mora vse bp.. Najbrž je bil vzrok kaj drugega.. |
|||||||
Če že imaš semi tethered JB 5.0 ali lahko zgolj čez JB na untethered?
|
|||||||
Hvala lepa za odgovor. Se mogoče ve kdaj pride jailbrake za ipada2? |
|||||||
Sam ni pa za 4S
|
|||||||
se še ne ve.
|
|||||||
kva..a pol tale unijailbreak ni za ios4, zato k deluje z gevey sim ? |
|||||||
Da ne bo podobnih vprasanj: http://www.jailbreakmatrix.com/chart?wptouch_view=normal
|
|||||||
Verjetno neumno vprašanje, ampak kak naj vem da sem jailbreak-u ? Pod About mi še vedno piše 5.0.1. Lep čas nazaj ko sem to delal na iphone 2 se mi zdi da je nekaj še dodatno zraven pisalo ?
|
|||||||
če posodobim hrvaski ios4 na ios5.0.1 in uporabim jailbreake...bo se delovalo z gevey sim ?
|
|||||||
imaš aplikacijo cydia
ne! |
|||||||
hvala za odgovor |
|||||||
Eno vprašanje glede sirija za naprave, ki ga ne podpirajo. Prebral sem tale članek in ugotovil, da se siri za starejše naprave imenuje Spire.
Ko pa sem ga poskušal namestiti na iPad 1, 5.0.1, untethered jailbreak, dobim tole napako:
Morda kdo ve, kaj je narobe? Tudi po drugih forumih berem, da ima nekaj ljudi enako težavo. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |