Jaz sem danes moral poslat mail iz mojega racunalnika preko iphona. Da mi je to uspelo sem moral trokrat prekiniti sejo in jo ponovno vzpostavit, ker mi vmes kar zmrzne. Mogoče kdo ve kaj bi to bilo??? Bil sem na Wlan!!
| LogMeIn | |||||
Jaz sem danes moral poslat mail iz mojega racunalnika preko iphona. Da mi je to uspelo sem moral trokrat prekiniti sejo in jo ponovno vzpostavit, ker mi vmes kar zmrzne. Mogoče kdo ve kaj bi to bilo??? Bil sem na Wlan!!
|
|||||
Mogoče ti primankuje RAM-a. Kater iphone pa imaš, kateri programi so ti tekli v ozadju? Možno je tudi da je bila linija interneta na računalniku polna, sepravi si nekaj prenašal oz. podobno.. |
|||||
Gs-a, downloadal pa nisem nič! Saj zato so mi stvari malo codne. Je pa res da
ignition ni iz iTunsa!! Lp |
|||||
Pri vpisu v remote control sem se zatipkal pri geslu in se mi je zadeva trenutno zaklenla:
Zanima me kako dolgo profil ostane zaklenjen oz. po kolkem času se zadeva sprosti za ponovn vpis? Lp _________________ Apple is Life Style |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |