Par vprašanj za JB | |||
1.) Zanima me kaka je razlika med therted in untherted JB 2.) Ali lahko potem z cyindio nalagam igrice kot so angry birds? 3.) kako je potem z nadgradnjo ko bo prišel ven 5.0.2 ali kar pač že bo. HVALA |
|||
![]() |
|||
UNTETHERED: polni JB, dela use kot mora TETHERED: ko se ti iNaprava ugasne (tako ali drugače), obvezen priklop na PC in zagon preko Tethered Boot, da se sestavi skupaj. 2)Program je imenovan CYDIA in ne CYINDIA. In ja, to je možno, ampak piratiziranja TUKAJ ne podpiramo, zato psssst! 3) iPad je normalno "nadgradljiv" in ne rabiš nič skrbeti - normalno narediš UPDATE pa je.. S tem izgubiš JB in narediš novi JB - če bo zunaj že program _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
2) ja, vendar je nelegalno, iz teorije pa gre 3) ne nadgrajuješ =) ko pa nadgradiš pa na novo jb za novo verzijo.. [edit]: Istocasno sma pisala... Pač je puck0 hitrejši... jebiga... _________________ Iphone 4g, 4.3.3, jailbroken, 16gb, black Ipod touch 1g, 3.1.3, jailbroken, 8gb, black Iphone 4g, 7.1.2, 16gb, black Ipod touch 5g, 8gb, black |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |