Spremenil / dodelal naslov teme, da se ve o čem je govora!
Puck0
Nazadnje urejal/a DeJc0 Čet 22. Dec 2011 13:22; skupaj popravljeno 1 krat
| 3g prenos podatkov (App Store / HotSpot) | |||||
Spremenil / dodelal naslov teme, da se ve o čem je govora! Puck0 Nazadnje urejal/a DeJc0 Čet 22. Dec 2011 13:22; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ce mislis prenos vecjih datotek direktno na iPhone, potem brez jailbreaka ne bo slo ...
|
|||||
A ni to omejitev v appstore, pomoje brez jailbreaka ne gre.
|
|||||
Nazadnje urejal/a DeJc0 Čet 22. Dec 2011 13:22; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
To nima veze z Appstorom kaj pa če bi hotel npr..iz kakega FTP ja dol vlečt tko da kriv je simobil k majo oni blokado tko mi je rekla po se pa sam še en na druzga zgovarjajo tok mi je žal da sm vzel pri njih telefon in da mam kar koli z njimi kokr ma las na glav ![]() |
|||||
Saj ves kaj pravijo
Zato ostajam na mobitelu, tudi ce je drazji. |
|||||
Aja to pa nisem vedel, hvala za info sicer sem na tušu, sam en kolega hoce na simobil, tole je pa res bedarija!
|
|||||
Čudno...preko personal Hotspot sem delil povezavo (orto za vedno/3GB) na ipad in prenašal datoteke večje od 20mb...torej nisem imel omejitve prenosov!?
_________________ Apple is Life Style |
|||||
Omejitev je na Apple strani in nime veze s Simobilom ali Mobitelom.
Včasih je bil limit za prenos preko 3G 10MB, zdaj je 20MB. Poguglaj "app store 3g file size limit" pa se bo našlo dosti odgovorov... |
|||||
Omejitev je le v App storu, drugje apple ne omejuje. Potrebno je lociti te dve stvari.
|
|||||
Ne zastopim kaj ma Apple kle če jz vlečem iz nekje drugje in simobil je moj ponudnik?? Ta politika je malo čudna lahko bi si mislil saj je cela politika Appla čudna IDIJOTIZM Wtf..
![]() |
|||||
![]() _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Ni res... Si.mobil NIMA omejitve... Omejitev je AppStore... oz. iNaprava ... |
|||||
Kaj pa vleces iz drugje? In predvsem s katero napravo? Ce si povezan recimo z MacBookom preko iPhone-a in Si.mobilove mobilne povezave... lahko komot dol potegnes tudi 5GB v kosu ... |
|||||
Evo vlečem z dveh brskalnikov.. in vlečem direktno iz iphona 4s 1.)Safari 2.)Skyfire Vlečem iz Megaupload,filehost in podobno.... |
|||||
Na željo uporabnika (kreatorja teme) ZAKLEPAM!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |