ali obstaja app, ki naredi iPhone kot eksterni GPS modul oz. ali je možno iPad uporabljati kot navigacijo s povezavo preko IPhona4?
| Gps iz iPhona na iPad-a | |||||
ali obstaja app, ki naredi iPhone kot eksterni GPS modul oz. ali je možno iPad uporabljati kot navigacijo s povezavo preko IPhona4?
|
|||||
Prav zato so naredili 3G verzije, da se nebi bilo potrebno matrati še s tem
|
|||||
Zal ne... za to bo treba nabavit model iPad WiFi+3G, ki ima GPS ze vgrajen ... |
|||||
Tudi jaz sem iskal podobno varianto. Mislim, da se je nekaj govorilo, da se to že pripravlja. Najbrž v povezavi z MyWi. To bi bilo ful smiselno in d best. Če kdo kaj novega izve naj sporoči.
EDIT: Sem pogledal. Ni v povezavi z MyWi, ampak že raziskujejo pri BTstack GPS |
|||||
Zadeve še nisem uspel urediti z iphonom, zato pa sem enostavno rešitev dosegel z ženinim HTC Wildfire ter BTStack GPS. Zadeva deluje brez problema. Kar se tega tiče pa je Android precej bolj hvaležen.
lp |
|||||
Bral sem, da povezava iPada in iPhone s personal hot spot v 4.3 tudi prenaša gps podatke. To je najboljša možna rešitev. Je to kdo že sporbal?
|
|||||
Dela odlicno |
|||||
Zgleda se res... ampak če lahko sodim po temu filmčku: http://www.youtube.com/watch?v=sY46CQ1VsNo Potem je prenizka frekvenca posodabljanja in natančnosti lokacije za uporabo v navigacijskih aplikacijah. Jaz predlagam RoqyBT z uporabo GPS BT modula. |
|||||
Tale hot spot res dela, samo premalo pogosto osvežuje. Če bo mogoče kakšen hack za povečat frekvenco osveževanja bo super.
Sicer pa RoqyBT sem sprobal, ampak bi ga rad uporabljal z iPhonovim gpsom, ne z GPS BT modulom. Htc zna to super servirat |
|||||
|
|||||
katero gps aplikacijo pa priporočate?
|
|||||
Rad bi imel gps na ipad wifi preko htc wildfire. Za katero se je boljše odločit BTstack GPS ali RoqyBT?
|
|||||
jest mam BTstack in mi deluje... imam pa zunanji BT GPS sprejemnik... star ko zemlja...
|
|||||
Kaj pa imas za bluetooth gps-a? Na bolhi jih je kar nekaj
Imam zdaj BTstack, samo mi zelo žere baterijo na mobitelu. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |