| AirPrint | |||||
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||
Kupi HP-ja, pri ostalih se barve sušijo, če ga ne uporabljaš pogosto, pri hp-ju pa nikol!!
|
|||||
Ti casi so mimo (mogoce pri kaksnih ultrapoceni cungalunga printerjih se se zasusijo barve na tiskalni glavi) ... In jaz imam iz preteklosti (pred 5 ali mogoce celo ze vec let), da je ravno HP imel ta problem, da se je barva zasusila na glavi, ce dlje casa nisi nic printal... Moj glas gre tudi Canon-u Drugace pa seznam AirPrint kompatibilnih tiskalnikov najdes tukaj >> http://support.apple.com/kb/ht4356 |
|||||
Glej doma mam enga laserja, ki nima airprint podpore...obstaja cel kup SW , recimo ePrint, ki pa ti to omogoča...
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
HP Photo smart. Pa imaš printer in scanner v enem, vse deluje brezžično, pa še ugodna cena je bila ko sem ga jaz kupoval
|
|||||
Jest doma ne printam veliko in sem si kupil tega in dela dobro. Tudi airprint.
|
|||||
Kaj pa recimo tale...
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tiskalniki/vecfunkcijske-naprave/491050-hp-vecnamenski-tiskalnik-dzj3050a-PLUS-kartusa Ma podporo Airprint-u? Na tej strani od Jest-a je označen samo je še zraven oznaka J611... |
|||||
3050 ima oznako j610, 3050A pa j611 ... Menda naj bi samo 3050A podpiral AirPrint ... vsaj tako pravi Google ...
|
|||||
Super, da ste se razpisali o AirPrint tiskalnikih, ker sem ravno v iskanju oz. nabavi novega ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Torej tale katerega sem navedel podpira airprint...? Vsaj tako si napisal. Hvala. |
|||||
Mene pa zanima, če bi mi kdo svetoval kaj kupiti za cca 150e pa da imam potem mir za .....let
hvala lp |
|||||
Mi lahko kdo svetuje ali je tole dober nakup http://www.mixi.tv/katalog/product.php?product_id=1490044729
Ali se za manj €€€ dobi tudi kaj boljšega? Thx |
|||||
skeniranje tudi deluje preko WiFi? |
|||||
Tole je bomba printer. 6250 je res super. Ce ne rabis wifija je ze 5250 super zadeva. |
|||||
Sem preprican da ja. Ce je naprava deklarirana kot wifi, potem ma da dela vse preko wifija. Pri canonih dela tut wifi scan. |
|||||
Imam težave z povezavo iphona in mojega Canona MP495... Imam pa PC !
V services.mcs mi kaže da je AirPrint aktiviran, ampak mi ga telefon ne zazna Hvala za pomoč ! Lp |
|||||
Pogosto se pogovarjamo, katero multifunkcijsko napravo kupit in jaz vedno zagovarjam OKI. A takrat ravno nimajo nobeneakcije.
Zdajle pa sem ravno dobil njihov mailing za Multifunkcijske naprave za AirPrintom, z dobrimi popusti, zato bom kar prilimal screenshot, čeprav bo zgledalo kot reklama. V glavnem priporočam. Uporabljam OKI že več kot 10 let in sem zadovoljen tako s printerji, kot s suportom dobavitelja.
Pozor! Cene so brez DDV. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |