Kot sem ze napisal... ce se ne ugasne... potem bo treba poiskati kaksen servis ... in naj preverijo gumb ...

| iPhone 3G (ITA), drugi lastnik, restore | |||||
Upam, da drzis pravo tipko
Kot sem ze napisal... ce se ne ugasne... potem bo treba poiskati kaksen servis ... in naj preverijo gumb ... ![]() |
|||||
držim to tipko ja in nezgodi se čisto nič,negre mi v glavo kako je lahko telefon zjutraj ko sem ga kupil popolnoma normalno vžgal.. sedaj pa se noče ne ugasne in ne vžgat...
Nazadnje urejal/a ERVIN Čet 15. Dec 2011 13:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Sedaj ga pa prikjuci na kabel ... Moral bi se sam prizgati... ce je le baterija se kaj napolnjena ... Ce pa je baterija prazna, pa ga najprej za kaksno urco prilkjuci na napajanje ...
|
|||||
sem probal..se vedno je samo jabolko na ekranu
![]() |
|||||
kontaktiraj prodajalca??? verjetno je tudi sam na forumu…
_________________ |
|||||
Da ne smetimo brezveze dalje... 99,99% je problem v slabo delujei tipki za vklop/izklop ... Zato najprej kontaktiraj kaksen servis, da se to postima... ali pa prodajalcu zatezi, kaj ti je prodal
|
|||||
jao...če je res tipka mi negre v glavo kako je potem iphone zjutraj ko sem ga kupil vžgal takoj ko sem pritisnil tipko
|
|||||
če si vse od zgoraj navedenih postov probal in se zadeva ne premakne… potem probaj se zment s prodajalcem kaj pa kako ,če nebo druge variante kontaktiraj uporabnika ocnopa za popravilo le tega … žal
_________________ |
|||||
Ugibam ker operacijski system uporabljaš upam da to ni XP!! Hard reset bi mogu pomagat drži tipko on+off ma da ga resetira pa probaj to izvajat na systemu ki ni XP ali Vista!!!
Od kod si probaj se zmenit z kakim userjem kle na forumu pa se dobita nek če si iz Kranja ti bom pomagal jaz! |
|||||
Xp imam ja..sem pa iz Slov.Bistrice-štajerski konec..
|
|||||
Grem glavo stavit da je XP problem!!! Ja upam da je kakšen uporabnik na tem forumu iz tojega konca še prej pa probaj to izvest na kakem drugem operacijskem systemu nujno!!
|
|||||
bom poiskusil pri kolegu na windows 7
|
|||||
Ni XP problem... ce on niti ne more ugasnit iPhone-a ... Jaz se vedno sumim, da je tipka slabo odzivna ...
Ce bi bil problem z racunalnikom... bi prej rekel, da bi bilo vec problemov z Windows Vista ali Windows 7 |
|||||
Heheheh zanimivo vedno sem imel težave na XP in Visti z vsemi iNapravami. Jaz mislim da ni gumb pomoje mu je iPhone tko softversko zafrizal da bo treba počakat da se sprazne baterija. |
|||||
Skoraj nemogoce... Se nisem srecal takega iPhone-a, ki ga ne bi z drzanjem HOME+ON/OFF resetiral ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |