Počasnejši mac | |||||
Zadnje čase opažam, da moj mac dela občutno počasneje. Zanima me kaj lahko sam naredim, da bo bolje. Imam ga 1,5 leta. Naložen imam MAC OS 10.6.8. Pri winsih smo vedli :DDD FORMAT C: Računalnik uporabljam izključno v službene namene imam pa tudi parallelse gor. Prosim za vaše znanje in pomoč. Hvala _________________ Življenje je lepo (če živiš z apple-om ![]() |
|||||
![]() |
|||||
dvd inštalacijski notri od osx-a pritisni alt ko slišiš boot zvok klikneš na dvd ikono zaženeš imaca v inštalacijskem modu, klikneš na disk utility in daš popravljat pravice ter disk pojdi vsaj 3x čez te korake eden za drugim _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
je napisal da ima 10..6.8 in na podlagi tega je dobil napotek ![]() _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Sem 3x dau repair, vendar nisem opazil bistvene razlike, zadeva melje bistveno bolj kot je cca pol leta nazaj.baje da tudi zadnji firefox da ni optimalen za maca?! Kaj mi se svetujete. Na ipadu pa sm tudi falil, da sm dau nov software, dela OBCUTNO pocasneje. Dobro da je iphone hitr;)) _________________ Življenje je lepo (če živiš z apple-om ![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Življenje je lepo (če živiš z apple-om ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |