Prispevek: #1 Objavljeno 12.12.2011 16:43:01 Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
Rad bi ga dal na tovarniške nastavitve. Ko to kliknem na Itunes mi doda da ga bo vrnil na tovarniške nastavitve in pa updetal na novejš IOS? Tega si ne želim ker imam 4.3.3. in ne bi rad imel 5.
hvala
Prispevek: #4 Objavljeno 12.12.2011 18:06:59 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
Sra.... . Sem opazil v nastavitvah da ga lahko resetiraš in zbrišeš vse podatke, seveda sem to pritisnil sedaj pa imam APple logo pa po moje črt ki naj bi kazala napredek pa se nič ne zgodi. Kaj lahko še storim?
Prispevek: #5 Objavljeno 12.12.2011 18:14:34 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
mmatt je napisal/a:
Sra.... . Sem opazil v nastavitvah da ga lahko resetiraš in zbrišeš vse podatke, seveda sem to pritisnil sedaj pa imam APple logo pa po moje črt ki naj bi kazala napredek pa se nič ne zgodi. Kaj lahko še storim?
poglej ce siimel shranjen kak backup, s tem bi si lahko povrnil podatke in bi izgledalo tako kot pred resetiranjem…
Prispevek: #6 Objavljeno 12.12.2011 18:18:06 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
Mam, to ne bo problem. Sam se mi je čisto zablokiral in ga ne spravim nikamor. Kolikor gledam po forumu sem naredil čisto začetniško napako(kar tudi sem) saj je bil jailbrejkan pa očitno ne bi smel pritisniti na gumb za reset in izbrisanje vseh nastavitev. Kaj sedaj? Čakati da baterija crkne? Kar bo zelo dolgo saj je čisto nafilan.
Prispevek: #7 Objavljeno 12.12.2011 18:21:31 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
mmatt je napisal/a:
Mam, to ne bo problem. Sam se mi je čisto zablokiral in ga ne spravim nikamor. Kolikor gledam po forumu sem naredil čisto začetniško napako(kar tudi sem) saj je bil jailbrejkan pa očitno ne bi smel pritisniti na gumb za reset in izbrisanje vseh nastavitev. Kaj sedaj? Čakati da baterija crkne? Kar bo zelo dolgo saj je čisto nafilan.
to glede jb nimam pojma… ce pa ga bos priklopil na itunese ga bos verjetno lahko samo restoral na aktualno verzijo 5.0.1 to pa ne želiš
Prispevek: #13 Objavljeno 12.12.2011 18:48:04 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
Hmmm, potem Apple ne podpisuje več tega iOS-a?
Dejva potem takole:
-v itunes si editaš host file, da ti nevrže error 3194 med restorom to storiš tako če imaš WINDOWS (http://www.youtube.com/watch?v=yjm7jabJXrw) za mac os si malo prebrskaj youtube..
- ipad daš v dfu mode (http://www.youtube.com/watch?v=bITIiGswjFI) greš v itunes in na tipkovnici pritisneš tipko shift in nato z miško na restore (oboje skupaj.. shift+restore z miško) nato poiščeš IPSW katerega si prenesel dol iz interneta, ipad se ti nato začne downgradat.. pride skoraj dokonca in ti na koncu vrže ven error 1.. kar pomeni da si na pravi poti
Nisem prepričan, da je sploh potrebno to pri iPadu, ker načeloma velja navodilo za iPhone.
Prispevek: #20 Objavljeno 29.03.2012 11:08:21 Re: Restore iPad na tovarniške nastavitve brez update-a
Zdravo,
imam ipad 1 ios 5.0.1, jailbrejkan, rad bi restoral na 5.0.1 brez da se updejta na 5.1, imam shranjene shsh od 4.3.3 dalje, zanima me samo ali samo potegnem dol ipsw 5.0.1, stisnem alt+restore, izberem 5.0.1 in se bo restoral ali bo potrebno po kakšnem drugem postopku?