accom je napisal/a: |
http://www.primatelabs.ca/geekbench/mac-benchmarks/#64bit |
nice.

sicer ko pride do DISK power in razširljivosti... ampak vseeno. nifty.
Macbook PRO vs Macbook AIR | |||||
nice. ![]() ![]() sicer ko pride do DISK power in razširljivosti... ampak vseeno. nifty. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ iPod Nano 4GB iPhone 5 16Gb iMac 21.5" 2.5 GHz Sandy Apple TV 40Gb Apple Airport Extreme iPad Air Macbook Air 13.3" |
|||||
![]() |
|||||
Air ima notri SSD disk, ki performance občutno izboljša. Ker v tem benchmarku ne upoštevajo še performance diska, je to potem čisto logičen rezultat. |
|||||
![]() |
|||||
SSD. ![]() moj mac pro ki ima 4 diske in sta dva v striped raidu tut naščine še vsako mašino za katero sem trenutno sedel. če dam notr 4 SSDje striped ga ne sesuje noben MacBook. ![]() sam ni dnarja za SSD trenutno. ![]() Ko boš dal renderirat neki kar uporablja vse threade bo pa iMac še vedno hitrejši _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Kaj pa dejstvo, da ima MBA 13,3" resolucijo1440x900, MBP 13,3" pa le 1280x800. |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Agreed , če bi šlo za kakšne večje fajle ( ps3,autocad it'd .. ) bi verjetno iMac delal bolje .. Govorim samo o hitrosti odpiranju appov , fajlov it'd .. _________________ iPod Nano 4GB iPhone 5 16Gb iMac 21.5" 2.5 GHz Sandy Apple TV 40Gb Apple Airport Extreme iPad Air Macbook Air 13.3" |
|||||
![]() |
|||||
Imam sledeč problem oziroma želje , denarja pa ni ![]() Trenutno imam doma imac 27 i3 mid 2010, vendar se dostikrat dogodi da bi mi tekom tedna ko kdaj ostanem v ljubljani prav prišel še prenosni računalnik, da bi lahko stvari delal med fraj urami, oz zvečer popoldan etc etc. Za svoje delo uporabljam LR, Indesign, malo PS, malo Ai, Fontlab, Blender , cinema 4D. Razmišljal sem o nakupu kakega rabljenega prenosnika, bodisi MBA ali MBP. MBA me bolj pritegne ker je res majhen in lahek, ker bi mi veliko pomenilo a hkrati če se izkaže da je MBP toliko bolši bi vzel njega. Gledal pa sem letnike 2008,2009, oz tam okoli 500eu. Namreč za resno delo bo še vedno imac v uporabi, ta dodatni bi bil pa za dopolnilo oz za takrat ko se mi s čim mudi pa bi moral še v ljubljani več narediti. Skratka sedaj me zanima kaj bi mi vi svetovali glede na programe ki jih uporabljam, ter ostale stvari ki sem jih naštel, kaj se najbol splača kupiti. hvala |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |