Ima mogoče kdo kakšen invite odveč za BS?
| Povabila na BS | |||||
Ima mogoče kdo kakšen invite odveč za BS?
|
|||||
ne bom vsakega spraševal za mail...
pošlji svoj mail na ZS imam še par invite-ov za BS.... kdor prej pride prej melje. edit: KONC VESELJA, KDOR JE DUBU JE DUBU! LP _________________ |
|||||
Pozdravljeni,
Ima morda še kdo kak invite? Please and thanks... M. |
|||||
Se javim za invite za BS, ni nujno, je pa prekleto uporabno
|
|||||
Na voljo nekaj vabil za BS. ZS
|
|||||
Obstaja še kakšna stran podobna brokenstones? Če lahko se priporočam za vabilo...mam pa vabilo za BS.
|
|||||
Jst mam invites za MMA Tracker, ce kdo menja za BS....
|
|||||
Kaj samo meni ne gre not v brokenstones?
Zahtevam novo geslo pa me še vedno ne spusti noter.... Imel sem še povabila...sedaj pa ne morem not. Če ma kdo povabilo bi se priporočil...hvala. |
|||||
ccc
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
hehe token, hvala da obstajaš na temu forumu.
|
|||||
Prosim povabilo za BS...hvala.
|
|||||
Pozdravljeni!
Je možnost, da mi kdo pošlje povabilo za Broken Stones? Najlepša hvala in lep pozdrav, Anže Zadravec |
|||||
Si dobil? |
|||||
Ponujam BS invite v zameno za invite do strani s HD vsebinami (hdbits, chdbits, awsome-hd, hd-torrents...). Več preko ZS.
|
|||||
ali ima kdo viška invite? lepo prosim..
|
|||||
Pošlji mi e-mail na zasebno sporočilo, pa ti pošljem.
|
|||||
_________________ -Macbook Air 11,6" (Mid 2011) -Mac mini M1 (2020) -AirPort Express 2012 -iPod Shuffle 4G 2GB -iPod Video 5.5G 30GB -iPhone 16 PRO -Xbox 360 Special Edition 250GB -PS4 Pro 1TB |
|||||
_________________ Apple ne pade daleč od drevesa |
|||||
Hvala Necro!
_________________ -Macbook Air 11,6" (Mid 2011) -Mac mini M1 (2020) -AirPort Express 2012 -iPod Shuffle 4G 2GB -iPod Video 5.5G 30GB -iPhone 16 PRO -Xbox 360 Special Edition 250GB -PS4 Pro 1TB |
|||||
Ima še kdo kak invite za BS?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |