S pomočjo data back sem našel naslednje, si lahko s tem kaj pomagam?!?

| Address book in izgubljeni kontakti | |||||
Hej, prosil bi za malo pomoči, včeraj sem prijatelju urejal iPhona in s pomočjo programa sinhroniziral podatke iz starega telefona v address book, nisem bil previden in mi je združilo njegove in moje kontakte, tako da sem vse kontakte izbrisal in jih hotel na novo dodat, vendar mi je prazni address book skopiralo tudi na telefon, tako da je sedaj zginilo cirka 600 številk, obstaja kaka možnost dobit to nazaj, sem pogledal v koš, tega ni...kaj mi preostane.
S pomočjo data back sem našel naslednje, si lahko s tem kaj pomagam?!? ![]() |
|||||
Ce si prej naredil backup, ga povrni na iPhone ... Ce nisi naredil backupa, potem se bojim, da so podatki v digitalnih nebesih
Drugace pa klikni na to datoteko, ki jo imas in preveri, kar je v njej ... |
|||||
Finta je v tem, da sem hotel sneti podatke iz Nokie v address book in potem preko tega na iPhone, vendar se mi je že v prvi točki zalomilo....
|
|||||
Prazna je, sicer se vidjo grupe, vendar v njih ni nič not...še bi lahko kje drugje preveril kak pa kaj?!? |
|||||
Ce nimas backupirano... bo tezko pomoje ...
|
|||||
Z restorom ne bo šlo nič.... |
|||||
Ce imas backup iPhone-a, potem ga restoraj in potem sync-aj imenik ... to sem ti ze v prvem odgovoru napisal ...
|
|||||
Pravim, da telefosnke niso šle še na iPhona.....sem jih komaj z Nokie snel...in sedaj je šlo vse k vragu.... |
|||||
možno da so še na SIM!!
LP |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |