Jabuk
GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage 500GB
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.11.2011 11:52:53
GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage 500GB
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ali kdo uporablja in ima izkušnje z v naslovu omenjenim prenosnim wireless diskom Seagate in če je vreden nabavne cene 160€?
Predvsem ga želim uporabljati v kombinaciji z iPad-om za gledanje filmov.

http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=STBF500200-goflex-satellite-500gb-emea-hd&vgnextoid=d717d6a11179f210VgnVCM1000001a48090aRCRD&vgnextchannel=f424072516d8c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US&reqPage=Support#tTabContentSupport

Hvala za odgovore.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: PREKMURJELAND
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.11.2011 17:16:07
jaz to mislil... nabaviti že avgusta za na morje... ampak takrat še nisem nič najšel pri nas... da bi kot prvič sploh kdo prodajal... kot drugo pa da bi kdo kaki review imel...

iz nekih strani sem prebral.. da zadeva deluje kot mora.. tudi hd vsebino pretaka brez nekih težav ampak da je tip-i-topi kot ipad z ios-om naj nebi bil in je čisto preveč denarja... takrat je bilo 250€ semizdi tako da kje si ti vzel 160€ mi tudi ni jaasno... skratka imaš neke reviewe na youtubu še tudi...

meni se osebno zdelo kul.. ampak sem se odločil da bom rajši počakal malo in če je Segate izdal.. bojo verjetno drugi tudi.. z več možnosti,dodatki ter cenejši...

tako da Smile sam se odloči ane Wink če pa že boš naabavil.. pa mi sporoči kako boš kaj zadovoljen...

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 11.11.2011 09:51:47
amen je napisal/a:
jaz to mislil... nabaviti že avgusta za na morje... ampak takrat še nisem nič najšel pri nas... da bi kot prvič sploh kdo prodajal... kot drugo pa da bi kdo kaki review imel...

iz nekih strani sem prebral.. da zadeva deluje kot mora.. tudi hd vsebino pretaka brez nekih težav ampak da je tip-i-topi kot ipad z ios-om naj nebi bil in je čisto preveč denarja... takrat je bilo 250€ semizdi tako da kje si ti vzel 160€ mi tudi ni jaasno... skratka imaš neke reviewe na youtubu še tudi...

meni se osebno zdelo kul.. ampak sem se odločil da bom rajši počakal malo in če je Segate izdal.. bojo verjetno drugi tudi.. z več možnosti,dodatki ter cenejši...

tako da Smile sam se odloči ane Wink če pa že boš naabavil.. pa mi sporoči kako boš kaj zadovoljen...

Bom javil, še posebej, če mi bo tole zadevico prinesel Božiček, za moj denar, jasno... Very Happy
lp

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 05.12.2011 11:41:19
No, ne, da bi se hvalil, morda pa koga vseeno zanima ali se tale zunanji WiFi 500GB disk obnese.
Na kratko lahko rečem, da je odlična zadeva. Je pa treba vedeti, da je potrebno filme imeti shranjene oz. jih konvertirati iz avi. v mp4. obliko, ki jo "prebavi" iPad, iPhone ali iPod Touch.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 05.12.2011 21:35:29
zakaj pa to? samo prek appa video lahko predavjaš? nemorš dostopati preko vlc-streemerja?

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 06.12.2011 14:50:35
iPad npr. ne predvaja avi. zapisa, sicer pa lahko predvajaš preko free appa ali pa url naslova
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 07.12.2011 00:15:01
aha.. ok no in kje pa si ga nabavil ? mi še lahko zaupaš ? sj ko sem jaz hotel (avgusta) pri nas ga nisem nikjer... najšel...

lp
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani