| amacar je napisal/a: |
| Ne dela jailbreak na 4s. |
aha, a sploh ne obstaja še?
| Ac1dSn0w - tethered jailbreak (iOS 5.0 / 5.0.1) | |||||||
aha, a sploh ne obstaja še? |
|||||||
Ne si delati nepotrebnih stroskov,ker je zadeva sila preprosta. Uporabi program omenjen v tej temi,par miskinih klikov in ipad bo jailbreakan (iPad 1 seveda). Ce imas slucajno Ipad 2 pa se mi zdi da za iOS 5.0.1 se ni jailbreaka. Vedi da bos moral ipada za vsako ko ga bos izklopil (popolnoma ugasnil ali ponovno zagnal) prikljuciti na racunalnik in ga zbudti z namenskim programom,program v tej temi omogoca vse kar potrebujes. |
|||||||
Mislim da sploh ne obstaja, hekerji sicer ze napredujejo ampak za javnost se ni nobenega programa. |
|||||||
Prosim če je gdo ki bi mi opravil odlep hrvaškega iphona,ker sem nov lastnik aparata(ko bo navoljo)
na ZS |
|||||||
Vse to vem in razumem, ampak nimam maca doma, imamo windowse. Lp |
|||||||
Uporabiš Redsn0w, ki omogoča jailbreak iOS 5.0.1 in je na voljo za windows in mac.
|
|||||||
Kje pa so navodila ali link? Ker ko sem se zgovarjal z puckotom mi je zatrdil na ne obstaja!
|
|||||||
A jst RES govorim mandžurščino?
NE obstaja klasični (untethered JB), ampak OBSTAJA ne-popolni (tethered Jailbreak). In NE; ne iphone 4s, ne ipad2 nista bila še jailbreakana! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Točno tako kot je puck0 rekel. Pocasi se bo treba naučiti brati ljudje.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |