Imel sem od OWCja kit... ampak so glupi vijaki res ko iz sladkorja, hitro se odgrnejo in začnejo luščiti.
No, nesem na servis in bom poročal, kako je bilo.
| Ne morem odviti vijaka - Optibay - kaj storiti | |||||
Imel sem od OWCja kit... ampak so glupi vijaki res ko iz sladkorja, hitro se odgrnejo in začnejo luščiti.
No, nesem na servis in bom poročal, kako je bilo. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Mislim da je tole križni vijak, ker pri meni je isto, veš kaj naredi, vzemi eni mejhno žago za železo, ali pa žagast nož, in nareći zarezo not, pa ga odšraufaj z navadnim šraufncigarjem. Pomojm da bi mogl it.
|
|||||
Meni se je tudi zdelo smešno od začetka ampak sem probal za hec, pa je dejansko uspelo |
|||||
kaj veliko ne bo za poročat se mi zdi |
|||||
Vse urejeno, mi je celo zastonj odstranil in zamenjal vijak na Pro servisu - res v redu serviser - Miha Mušič, priporočam. Že pred 2 letoma sem bil drugače pri njemu, ko mi je v starem MBPju menjal disk.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
offtopic...
Kje si kupil/naročil ta kit od OWCja? |
|||||
Na njihovi strani skupaj s SSDjem...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
drgač obstaja za take stvari tudi topshop
http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&ils=36&irp=1&srcint=ts_search&pid=508018&pcs=2 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |