Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Naslednja
Jabolčki in volitve
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #181   Objavljeno 05.12.2011 19:41:28
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
podjed93 je napisal/a:
jankovič lopov? zakaj? kolikor jaz vem in kolikor sem sledil tem soočanjim je jankovič vse lepo prikazal od kod mu denar. ko je bil menedžer mercatorja je imel ponujeno plačo največ 7000€ in mislim da ni človeka ki si nebi vzel največji del. sam mercator je spravil zelo zelo visoko, tako tudi ljubljano ker je podjeten zna in ve kako ravnati s takimi stvarmi.

to je moje mnenje.

Lp primož

to kar si napisal ni res še 1x poglej tista soočenja in slovensko zakonodajo ki so si jo tajkuni priredili tako da je kot si rekel jankovič zgledau pošten na tistih soočenjih Smile
gre za prikaz premoženja le od danes pa do leta 2006 starih podatkov pa po zakonu niso dolžni pokazat in jih tudi nobeden ni Smile
torej naprej pa si boste znali sami predstauljat mar ne Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #182   Objavljeno 05.12.2011 19:49:23
jabolcna-pita je napisal/a:
to kar si napisal ni res še 1x poglej tista soočenja in slovensko zakonodajo ki so si jo tajkuni priredili tako da je kot si rekel jankovič zgledau pošten na tistih soočenjih Smile
gre za prikaz premoženja le od danes pa do leta 2006 starih podatkov pa po zakonu niso dolžni pokazat in jih tudi nobeden ni Smile
torej naprej pa si boste znali sami predstauljat mar ne Very Happy

Gre tudi samo za prikaz posameznikov.
Od damjana, jurčka in rajka premoženja ni kazal nihče.
Kjer pomoje bolj smrdi
Mustang je napisal/a:
Tako je. Pahor ima ženo. To stane in vsak izmed vas to ve, če je imel punco...
Janša je bil sam do nedavnega. Njegova žena pa je zdravnica.

Ne, ubistvu je mel dva otroka za vdrževat še od silvije.
Nika naj bi imela stanovanje na obali, si ga je kupila pri dvajsetih, se govori... ne vem. .. Sta pa študenta, njegova dva starejša otroka.

Tanja Pečar je pa odvetnica, imata pa 11 letnega komaj najstnika.
Ne vem, izgleda da imajo zdravniki res prekleto visoke plače, če jim odvetnica + politika nista kos z enim otrokom.

Huh, trije otroci, DVE PARTNERICI, proti pahorju ki ima eno, in enega otroka.. Pa vseeno praktično nič nepremičnin in denarja.
Je zgleda janša pričaral denar, tako kot bi pričaral tistih 50.000 delovnih mest.
Ali pa nepremičnine. Kaj veš. Rolling Eyes

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #183   Objavljeno 05.12.2011 19:51:35
tomazpog je napisal/a:
Pimzek, ti svetujem, da pogledaš razmerje med "pufom" in kvoto narejenega v Lj, potem pa se ozri še po "tvojem" delu dežele

Dejstvo je, da je sam sebi "naredil" kar precej bogatstva, ampak narejena je kar precej, kar s za ostale ne bi moglo ravno reči.. OGROMNO VELIKIH besed, še več praznih mošenj, ampak rezulatatov pa ni videti.. Očitno jim je ratalo zadeve dobro skrit, hehe

In kaj je kvota narejenega? Stožice, njegov največji "uspeh", narejene na puf, poslujejo pa v celoti nerentabilno, seveda z našim denarjem...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #184   Objavljeno 05.12.2011 19:55:37
Ploki seveda tudi to je res se strinjam s tabo
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #185   Objavljeno 05.12.2011 20:09:52
nismo še dovolj lačni, da bi volili tiste ki nam ne trgajo od ust, in da bi volili takšne ki znajo sodelovat da bi potegnili slovenijo iz dreka. Smile
zato smo volili jankoviča in janšo. Sad

Če ne bi bilo janše na desni bi jankovič odletel... več kot pol njegovih glasov gre na račun "proti janši".

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #186   Objavljeno 05.12.2011 20:10:47
ok, pol pa zoki je car, zdj bomo p vidl kaj bo naredu! najprej valda ddv dvignt potem razni davki itd, bo sam povedov!

Apple Watch Series 3
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #187   Objavljeno 05.12.2011 20:13:02
Žalostno da bo Janša, kot vedno mešal "drek." Ni čudno na Pahorju ni uspelo.. On no

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #188   Objavljeno 05.12.2011 20:15:48
Phony je napisal/a:
Žalostno da bo Janša, kot vedno mešal "drek." Ni čudno na Pahorju ni uspelo.. On no

Jah, malo pa more smrdet... Very Happy

Jablanator

Jablanator

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #189   Objavljeno 05.12.2011 21:45:51
mi lahko tisti ki ste volili jankoviča oz jankovića poveste, kakšna je logika v tem, da so predčasne volitve zaradi leve stranke in vi po vaši logiki greste iz leve stranke na levo?? kam narod moj?? še v večje pufe ?? dvignit ddv medtem ko bomo tonili v še večji bankrot??

Ali ste res tako neumni, ali pa vam v kateri pokrajini primanjkuje merkatorjev..

Ko bi le spadala štajerska pod avstrijo.. amen..
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #190   Objavljeno 05.12.2011 21:50:55
unterajter je napisal/a:
mi lahko tisti ki ste volili jankoviča oz jankovića poveste, kakšna je logika v tem, da so predčasne volitve zaradi leve stranke in vi po vaši logiki greste iz leve stranke na levo?? kam narod moj?? še v večje pufe ?? dvignit ddv medtem ko bomo tonili v še večji bankrot??

Ali ste res tako neumni, ali pa vam v kateri pokrajini primanjkuje merkatorjev..

+10
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Pivka
Moški

Prispevek: #191   Objavljeno 05.12.2011 21:58:16
unterajter je napisal/a:

Very Happy Kar +100.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #192   Objavljeno 05.12.2011 22:17:32
A ker je LDS, Zares, Sd,.. levi, se ne pomeni da so vsi levi napacna izbira. Verjetno je po tvoje SDS (ce beres malo njihov FB page), ki glede na komentarje bolj sodi v nacisticno nemcijo kot v razvit svet in moderen cas.

Prvo se vprasajte kolko ljudi v nasi mali domovini ima priimek na ič, ić in tako naprej... Je kar lepo velikos tevilo.

Aja, pa sem stajerc in rajsi vidim stajersko v Sloveniji kot pa v neki Avstriji, ki je se bolj nacionalisticna, se posebaj koroska in stajerska pokrajina.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #193   Objavljeno 05.12.2011 22:17:57
tole mal čitite kaj se dogaja v italiji in spodnji video seveda..http://www.siol.net/novice/svet/2011/12/italijanski_premier_poslancem_predstavil_varcevalne_ukrepe.aspx

če bo šlo tko naprej bomo čez pou leta na podobnem, upam da ne.. res more bodoča koalicija narediti scenarij in pol.. upam da ne bojo vlagal predvsem v tretjo razvojno os. če bi bil beton prihodnist potem nebi samo v lj živeli v zlatu ampak po celi RS. mi lahko kdo pove kolk majo stožce zaposlenih? Se mi zdi da se bolj splača investirat v razvoj, inovacije, tehnologijo, energetika in tudi invencije..nenazadje imamo nekaj adutov.

spomnil bi še na sinočne besede Jožeta P. Damijana na nacionalki, ki niso odveč.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #194   Objavljeno 05.12.2011 22:29:02
unterajter je napisal/a:

Tako izjavo lahko sam Mariborčan skup spravi, ki misli da je Maribor prestolnica Štajerske. PA NI!
Čeprav sem 2. generacija v LJ, mam še vedno tolk štajerske krvi, da lahko to rečem.

------

Itak pa ne eni ne drugi Klukci v parlamentu ne bodo počeli druzga, ko po hitrem postopku sprejemali zakone po direktivah iz Bruslja. Tko da je itak vseeno, kdo bo špilal administratorko Merklove in Sarkozija...

Bi blo še najbolj enostavno, da kakšno leto sploh ne bi imeli vlade, da ne bo nihče kriv za sranje, ki prihaja.

Nazadnje urejal/a macata Pon 05. Dec 2011 22:52; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #195   Objavljeno 05.12.2011 22:38:54
kn0F je napisal/a:
tspomnil bi še na sinočne besede Jožeta P. Damijana na nacionalki, ki niso odveč.

Damjan je na kratko povedal kaj bo.

Da bi pa dobil kje denar za investicije ... še za pufe plačat ne. Edin po 10% obrestih. Italjani prodajajo obveznice po 8% za plačat pufe. Da ne govorim o blamaži prejšnji teden, ko nihče ni hotel kupit Nemških obveznic (se mi zdi, da so jih na koncu Kitajci).

Kar se bo zgodilo, bo, da par mesecev ne bo plač iz proračuna. Ta sposobni bojo zbežal, eni bojo šli na zavod, eni bojo začel spet zemlo obdelovat (ker se bo to spet splačalo).

Zmanjšale se bodo proračunske obremenitve, samo bo manjša tudi potrošnja ... ker te ljudje ne bodo meli več bajnih prpračunskih plač.

Ves ta folk se je pa intenzivno nabral v državnih službah v obdobju, ko smo morali zmanjšat nezaposljenost, da smo lahko prišli v EU...

V glavnem... porabili smo razliko v ceni ki jo bomo ustvarili šele v naslednjih 10-20 letih.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #196   Objavljeno 05.12.2011 23:27:54
Ja ja .. revolucionaren svet dragi moji, naj vam cigani pokradejo žlebe kot se to dogaja v moji soseski.. rinite vi na levo k revolucionarnem svetu..

Cigani vedno večja moč, namesto da se rukne kakega jelinčiča da se svet pogliha odprimo romom pot.. sej so isto ljudje z kulturo.. sej kulj anede?.. naj bo srb predsednik kaj te zaj, sej je zgradil merkator, sploh niso podjetja propadla zaradi njega.. aja joj štajerska ma prestolnico stadiona, ma daj gremo mi tu neke stožce ruknit (mimogrede nič od njih danes->vzdušje uh uh uh uh) .. še vedno ste mnenja da silimo k revolucionarmen svetu?? ali se nagibamo in postajamo romunija??

macata je napisal/a:
Tako izjavo lahko sam Mariborčan skup spravi, ki misli da je Maribor prestolnica Štajerske. PA NI!
Čeprav sem 2. generacija v LJ, mam še vedno tolk štajerske krvi, da lahko to rečem.

Aja, oprosti šef..
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #197   Objavljeno 05.12.2011 23:54:55
Maribor, je prestolnica stajerske (slovenski del). Ko si v igro vnesel jelincica, si vse povedal o sebi in tiktakanju v glavi. Se strinjam s teboj, da bi bilo problem z romi resiti, so kr velik problem. A za to obstajajo poti, prijemi...

Predvidevam, da je ZJ bolj dolgo v SLO, kot si ti na svetu. Poglejte si prvo svoje priimke pa se vprasajte od kod so prisli.

K sreci nismo vsi Mariborcani tako omejeni v razmisljanju. Tudi ce izbor zupana ne kaze na to.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #198   Objavljeno 06.12.2011 00:03:03
Kak bo pa kaj z univerzijado. Pomoje bo mogu GRDI ZOKI mal pufou zrihtat?

Boste mel pa nou stadion za curling (al kak se že to napiše)... Rolling Eyes

----

Mal zezam...

Men se totalno bedno zdi varianta "kruha in iger".
Se isto strinjam, da je dvorana in stadion v Stožicah bedarija.
Vsakega zagovornika vprašam, koliko je v zadnjih 10 letih KUPIL (ne dobil) kart za take fuzbal ali košarko...

Ne vem zakaj so sploh koše in gole kupili, ker so itak glavni uporabniki razni masovni "kulturni" dogodki v smislu Helena Blagne z Dunajskimi dečki...

Sam moram pa priznat, da zaenkrat še kar napolnejo pokrito dvorano.
Štadjon pa se mi zdi da bolj sameva...

Nazadnje urejal/a macata Tor 06. Dec 2011 00:11; skupaj popravljeno 1 krat
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #199   Objavljeno 06.12.2011 00:07:49
Ej, kam so se skrila "jabolka" ? Rolling Eyes

Jablanator

Moški

Prispevek: #200   Objavljeno 06.12.2011 00:08:12
Pa kaj ma zaj priimek veze tu? .. se strinjam da je moj priimek nemški dedek je iz berlina, torej še ata tudi živel v berlinu, jas še tam bil nisem, nemškega jezika pojma nimam (srednja šola hakl) in sploh se ne zavedam tega dokler mi ni bilo povedano, medtem ko je jankovići foter srbin, kar pa je razlika če ima kdo priimek na ič nima nobene veze, medtem ko je pri jankoviču znano da mu je foter srb (verjetno še je njihove vere pa ma ku*ac obrezan), če si to hoto povejat, ker enostavno je tvoj stavek nesmiseln ali ga z svojo izobrazbo nerazumem...

Kar se tiče jelinčiča, tudi tu kažeš svojo talentiranost, obadva vema da folk nemara jelinčiča, zato je bil omenjen zgolj da pride v PARLAMENT in ne za predsednika, kjer lahko vpliva na druge, in ja je druga pot za rome, zgradimo jim še en blok polek koloseja ker polek planeta tuš v mb ga že majo

Glede tistega kdo je kdo kak dugo na svetu, zamisli se kolko stvari je starejših ot tebe, pa aja, nesmeš razglabljat o njih ne? .. bog ne daj da podaš svoje mnenje o tem, ker je stvar starejša kot ti..

Pa nena ti meni o tiktakanju v glavi ker če je prišlo do tega da je janković predsednik sem jas lahko najpametnejši slovenec..

Če pa nas obravnavaš kot druge, tiste z drugimi priimki, pa toliko boljše... raje me obravnavate kot nemca kot pa slovenca..200 let smo zadi za vsemi narodi, danes če nekomu rečeš kmet, je v vsaki državi mišljeno kot poklic, ne slovenci pa mamo to za žalitev, isto z "kmečko pametjo" če gem kdaj iz slo (upam da, in to čimprej) in bo svet propado pridem v slo, ker je 200 let zadi, pa še leze nazaj..
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani