Torej... Imel sem enko in sedaj imam dvojko.
Po mojem je zadeva sledeca:
1. ali se razlika v hitrosti močno pozna med 1. in 2. verzijo?(odpiranje aplikacij, multitasking, ipd.)
Da, se pozna. Predvsem pri vecjem stevilu odprtih aplikacij, sploh pa v safariju, ce imas odprtih vec oken.
2. je iPad 2 na občutek veliko lažji in tanjši kot 1 ali so te razlike dokaj minimalne?
Razlika je obcutna, sploh pri 'golem' iPadu. Ko ga obleces, kar ga najverjetneje bos, pa je razlika predvsem v tezi, vendar, ce bos kupil enko, ne bos vedel koliko lazja je dvojka, ne?
3. ali smart cover dosti pripomore k vsakodnevni uporabi/izkušnji?
Osebno ne uporabljam smart coverja, je pa tako kot je nekdo ze zapisal-potrebujes se dodatno zascito za zadnji del, ker smartcover zasciti samo zaslon. Kar se tice sleep on/off funkcije, pa ne vem ravno, ce je to zadosten razlog, da bi si ga nabavil. Sam sem si nabavil etui (imitacija usnja), ki ga zasciti okrog in okrog. Ipad zgleda na prvi pogled kot rokovnik, tako da z njim niti ne vzbujas 'prevelike' pozornosti.
Ce ti finance dopuscajo, kupi dvojko. Nenazadnje je novejsa, hitrejsa in podpira se facetime, ki je prav lustna zadevca, ce bi rad koga pozdravil, ki uporablja katero izmed Apple naprav, ki podpira facetime.