Apple UK store pošilja v Slovenijo? Imam namen kupiti slušalke in torbo za iPad2, kakšne se cene pošiljanja. Na njihovi spletni strani nikjer ne najdem cenika?! Imam pa USA account.
Lpp
| Apple UK Store v Slovenijo | |||||
Apple UK store pošilja v Slovenijo? Imam namen kupiti slušalke in torbo za iPad2, kakšne se cene pošiljanja. Na njihovi spletni strani nikjer ne najdem cenika?! Imam pa USA account.
Lpp |
|||||
Ne pošiljajo v Slovenijo.
|
|||||
izanglije, borderlinx...
|
|||||
Vsi online Apple Store-i posiljajo samo znotraj tiste drzave, kjer so... torej UK moras imeti UK naslov, DE moras imeti nemski naslov, AT avstrijski... itd ... Iz Uk se da preko zunanjih servisov (borderlinx.com, izanglije.com)... vendar to za kaksne malenkosti ne pride v psotev... ker je predrago ... |
|||||
lahko pa probaš ono foro za avsrtijo da povsod slo napises?
_________________ Lp. Roby. |
|||||
narediš adrreso na borderlinxu pa bo ne..
lp |
|||||
Jaz še zmeraj nisem dobil knjige iz austrije, pa sem napisal zraven povsod slovenia |
|||||
kakšne knjige?
|||||
iz iPhoto |
|||||
in si usaj preveru prek tracking number kje sso knjige?
|||||
seveda. poišči ustrezno temo pa boš videl.
|
|||||
Ali ni too da lahko narocis v store v avstriji na postoperative villach postmodern lezece potem gres pa iskat Ali je to mozno?
|
|||||
Mislis da sem tak navadusen nad tem kje so njegove knjige? _________________ Lp. Roby. |
|||||
Če ne pošiljajo v Slovenijo si lahko poiščeš ponudnika, ki ti dodeli naslov v državi kamor pošiljajo. Sam sem našel zelo dobro stran Viaddress, pri kateri ti dodelijo ameriški naslov, kamor potem pošlje prodajalec oni pa ti potem iz njihovega skladišča kjer hranijo blago pošljejo v Slovenijo. Njihov naslov http://www.viaddress.com/. Po kratki primerjavi cen so se mi med vsemi zdeli najcenejši. lp
|
|||||
UK je Velika Britanija
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |