To je ameriški Apple store, ki pa ne pošilja v Slovenijo, ampak samo v Ameriko.
| Nakup iMaca | |||
To je ameriški Apple store, ki pa ne pošilja v Slovenijo, ampak samo v Ameriko.
_________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||
aia skoda na to pa nisem pomislo...
|
|||
Evo ga, moj prvi iMac je doma! 27" je izredno lepa stvar
|
|||
Odločam se za nakup novega imac. Sem pred dilemo saj nevem kaj izbrati. Za računalnik sem pripravljen odšteti okoli 2k. Zanima me kakšna je razlika v hitrosti med spodnjima računalnikoma. Uporabljal bi se za oblikovanje (photoshop, illustrator, indesign). Premišljeval sem tudi glede SSD-ja. Vendar potem nanese verjetno veliko več denarja??
iMac 27" Quad-core i5 3.1GHz/4GB/1TB/ iMac 27" Quad-core i5 2.7GHz/4GB/1TB.. lp! |
|||
Skoraj dvomim, da boš razliko opazil ... če "boljši" sede v budget ... ga vzemi in konec.
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
Kaj se bolj splača:
- iMac 27" Quad-core i5 3.1GHz, Radeon HD 6770M z 512MB, 4gb ram, + ssd (cca. 2500€) - iMac 27" Quad-core i5 2.7GHz, Radeon HD 6970M z 1GB , 8gb rama + ssd (cca. 2400€) Je razlika pri uporabi adobe photoshop in illustrator velika? Lp! |
|||
jaz bi rekel da druga možnost, ker ima boljšo grafično.
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |