Downgrade iz iOS 5 | |||||
je kakšna možnost da napravim untethered? ker če je zadeva tethered potem sem lahko na ios5...ravno zaradi tega sem napravil downgred ker me je motilo lp _________________ iPhone MacBook iPad |
|||||
![]() |
|||||
sam priporočam stran ki je potrjena iz več okoliščin da deluje: za MAC: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14567 za WINDOWS: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14567 Predpostavljam da imaš iphone 4, v kolikor ne prebrskaj po strani za pravo napravo, če nenajdeš me kontaktiraj.. Mislim pa da bi tut z tem moralo iti ne glede na to katero napravo uporabljaš.. samo ziher je ziher x).. P.S. Imam iphone 4, 4.3.3 untether jb, jailbreakan s pomočjo tega linka ki sem ti ga posredoval za windows, tako da to z moje strani POTRJENO deluje tudi sam sem delal jb za ipod iz te strani in je šlo gladko skozi, tako da je stran zanesljiva!.. |
|||||
![]() |
|||||
pa sem vsega hudiča poskusil z host file, kar sem na netu našel... sedaj mi to napiše če želim tudi napraviti upgrade nazaj na ios5... tako da trenutno ne morem ničesr narediti... kakšna rešitev? hvala _________________ iPhone MacBook iPad |
|||||
![]() |
|||||
Morda negre za to, da ker si updejtal na iOS 5 se ti je spremenil baseband, samo dvomim da je to problem, ampak druga nevem kaj bi blo, če si poskusil host, samo tudi host nemore biti ker potem bi ti ven vrglo error 3194 ali nekaj podobnega, nevem morda bo kdo vedel kaj več o tem.. se še nisem srečal z čem podobnim.. |
|||||
![]() |
|||||
lp _________________ iPhone MacBook iPad |
|||||
![]() |
|||||
I have had this issue a couple of times and it was most likely caused from using beta versions of iOS and jailbroken devices. The error message is also sometimes displayed as “error 3194″. Preveri še enkrat torej host datoteko.. navodila imaš tukaj, prvo so za MAC spodaj na koncu strani pa za WINDOWS... http://ipadhelp.com/ipad-help/ipad-iphone-isnt-eligible-for-the-requested-build/ Sporoči če bo šlo, zasledil sem več zadetkov da naj bi šlo za host datoteko, če ne, bo potreben ponovni restore za 4.3.3 in poskus jb, če nebo šlo pa pač iOS5 ali pa brez jb ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() na macu pa sem poskusil, več možnosti, tudi ti med drugim...pa vedno enako... ne vem...bom se še malo pigral ko mi bo... #unterajter...hvala...zakon si lp ![]() _________________ iPhone MacBook iPad |
|||||
![]() |
|||||
d-d-d-d Ne rečt.. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ojla, Jaz sem cisto nov v tem apple svetu, zato ne poznam izrazov. Kaj je cydia in kje jo dobim? Je pa tko moj ipad je bil pred tem na ios4 in jailbreaken, to vem. Sedaj je na ios5 in bi ga rad spravil dol. mogoce kaksna dusa tukaj ki bi mi ga spravil dol? Lahko tudi placam. Lp |
|||||
![]() |
|||||
Vse, kar bi morali vedeti o jailbreaku
Za downgrade maš pa na netu veliko vodičev spisanih. Uporabi google (hint: how to downgrade iOS5). |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |