| Kje za Novo leto? | |||||
Še dober mesec nas loči od novega leta, pa me zanima, kje boste preŸiveli "poslavljanje od starega in pozdravljanje novega?"
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Madagaskar... nekje na deželi... daleč stran od brezplodne norije.
|
|||||
Domača delavnica, pred vrati vroč roštilj, na šporhetu 5 litrov rdečega kuhanega.
Takoj, ko se bo po praznikih umirilo pa za 1 teden v toplice ))) _________________ Gotterdammerung |
|||||
toti maribor
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
Jest bom na voglu
za mizo doma |
|||||
Rogla
|
|||||
Kope!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
hja k bi vsaj vedu, upam na Kranjsko Goro
|
|||||
Mogoče kdo v prago?
|
|||||
Mogoče skopje ali beograd
|
|||||
Bali, Lombok, Gili Island... enkrat za spremembo da se ne bo treba s kuhanim vinom zalivat da me ogreje...
|
|||||
za macom
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
S prijatelji doma (na toplem) potem pa malo ven (na mrzlem)
|||||
ta mi je všeč in jo bom še komu prodal naprej jest bom pa tisti vikend delal, sicer bom prav preko noči prost, ampak naslednji dan pa delo, jebiga, tko pride... |
|||||
Doma
|
|||||
Budapest!!!
|
|||||
doma na toplem z familijo, pa mal popit pa tralaalalal
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
kjer bo pijača, tam bomo mi!
|
|||||
Whistler Blackcomb
_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
vem da sem smartass sam useen gili = island = otok tisti otoki (gili) pri Lomboku pa imajo imena Meno, Air in Trawangan ... če si mislu to, ti ne bo hudga! Na Trawanganu so dobri omleti z gobami |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |