Vseeno hvala
| bluetooth slušalka za iPhone 4 | |||||
To mi je kristalno jasno xD ja spet je to, da nisem imel v planu sploh uporabljati slušalko za igrice ali poslušanja muske vednar ko zadevo uporabljaš par dni se pa vprašaš zakaj nisi kupil rajši yawbona xD
Vseeno hvala |
|||||
Jaz sem Jawbone kupil cisto po nakljucju... M100 sem namrec po parih dneh nekje izgubil... enostavno je ni nikjer...
|
|||||
Haha dober si
|
|||||
Sej vrjetno ko se naveličam M100 nabvim yawbone xD stvar rešena hehe
|
|||||
Noben ni omenil izkušn z kakšno stereo slušalko....za poslušaje muske al pa gledanje filma na iPadu/iPhone.
|
|||||
Za poslsanje muzke so OK, pri videu (sem sicer probal samo preko racunalnika) pa je ravno toliko zamika pri zvoku, da je motece... Sem pa probal ene Jabra, kamor prikljucis navadne slusalke...
Jabra BT3030 >> http://www.mobile.si/eqp/jabra-bt3030.html
Lahko, da so kaksne druge kaj boljse... Te sem imel priliko preskusit pred casom... |
|||||
Zanima me, če bi ta slušalka delala za iPhone 4?
http://www.bigbang.si/telekomunikacije/gsm-dodatki/slusalke/474800-nokia-bh-108-brezz-slus-stone Pa a bi lahko kdo priporočal najboljšo BT slušalko za iPhone 4? In a se to težko konfigurira? |
|||||
Isto-imenska tema že obstaja!
Teme združene _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ker sem izdal Apple in kupil Androida, bom tokrat malce zašel s teme o jabolčnih izdelkih.
Kot mladi voznik bi si omislil bluetooth slušalke (z njimi, predvidevam, da lahko vozim). Sedaj me pa zanima, kaj mi bo delalo z mojim HTC-jem. Imate kakšen predlog? Gledam tiste bolj nizkocenovne. Pa ne bi jih rad kupil v kakšni internetni prodajalni, ker ne želim, da ima kdo od staršev kakšen vpliv na nakup. |
|||||
Najbolje, da vprašaš na kakšen Android forum... Oz., najprej poskusiš s "Search" funkcijo
_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Tole ni pa prav nič prijazno!!!! Heh. Predvidevam, da bi morale delovati enake slušalke kot za iPhone, kar pomeni, da mi vendarle lahko kaj priporočate. |
|||||
Pa jst menim, da bo najbolje, da vzameš res tiste najbolj simple, ki so kompatibilne z večino telefonov (seveda tudi s tvojim HTCjem) in je zadeva rešena -..
Jst sm se že dostikrat nategnil pri teh dodatkih, da sem jih preplačal in na koncu ugotovil, da bi bila tista "ta pocen" varianta prav tako ockey _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Kje pa se to kupi? Big Bang? Simobil prodajalne? Morda mobitelove?
|
|||||
Katero bleutooth slušalko se najbol splača kupit trenutno? In pa kje?
|
|||||
To vprasanje je prevec splosno... nekako podobno, kot ce bi vprasal: kateri avto se danes splaca kupiti in kje?
BT slusalk je na trgu ogromno ... Sam imam najboljse izkusnje s slusalkami proizvajalca Plantronics, Jabra, Jawbone ... verjetno pa je se cel kup drugih, ki so tudi OK |
|||||
Najbol bojo uporablane za pogovor, muska pa to ni tok pomembno...
|
|||||
Uporabljam tole in je odlična. Imeli so jo na mimovrste.
http://www.plantronics.com/us/product/savor-m1100 Lp, |
|||||
jabra - bigbang
19€ dela na nokiji iphonu in na galaxy ace baterija drzi 10h pogovorov in 3dni (do zdaj max pri meni) na standby ce je na standby se sama poveze prec ko je telefon bliz in dela ko sus |
|||||
Je gdo kupil jawbone icon preko ebaya? Kakšna je razlika med icon in icon HD? se splača dat 10€ več?
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |