amen je napisal/a: |
in mix si delal kako ? če z računalnikom.. nebom glaseval saj taki DJeji so wanabiji ![]() ![]() |
narjen je biu s pioneer cdj-1000mk3
Matt Mortex in njegovi mix-i- poglej na zadnjo stran :) | |||||
narjen je biu s pioneer cdj-1000mk3 |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
hvala ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Hvala ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() soundcloud.com/matt-mortex/raining-autumn-minimix |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() hvala |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Hvala ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ga pa ni že več kot 10 let ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tole je moj novi komad, pa me zanima vaše mnenje ![]() http://soundcloud.com/matt-mortex/matt-mortex-beyond-the-stars |
|||||
![]() |
|||||
LFO je ponavadi na basih, distorziranih, in na FILTRU (lopass), da dobiš wobble, ne na levelu, ker ti si dobil tremolo na padih in ne wobble na bassu ![]() to je pa tudi edino kar se spogleduje z dubstepom. Malo si še poglej harmonske zveze ker maš malo šolske napake ki preprosto ne zvenijo posebej dobro, nekateri akordi se lepše vežejo med seboj v drugačnih obratih. poleg tega lahko uporabiš tudi drugačne obrate da malo gradiraš napetost, da niso skos kvintakordi... js bi fural tisti beat iz prve minute tudi v zadnjem delu, ker je vsaj malo inventiven, tisti zlajdrani house-beat na koncu je pa malo... zlajdran. nasploh je komad malo "neurejen" in izpade kot ena solata zmešanih idej od glasbe ki ti je verjetno všeč - kar sploh ni narobe, samo izpeljava je morda malo štorasta. "malo intra - pavza - malo tehna -pavza - malo dubstepa - pavza - malo housa - konec" Mogoče bi se lotil najprej samo ene verzije in tisto zribal v nulo, potem se pa ukvarjal z zlepljenjem teh idej v en koherenten komad ki bo tudi bolj zanimiv za poslušat. Malo vse skupaj zveni tudi, kar se mixa tiče... no... Garažno. ![]() Ampak za eno zgodnejših stvaritev niti ne slabo, kar vztrajaj. btw, ne vzet kritike kot slabonamerno, ne mislim te kritizirat, samo povem kaj me je kot poslušalca zbodlo in na čem bi lahko še delal. nekatere stvari so seveda subjektivne, ampak imaš tudi čisto tehnične napake. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Hvala za mnenje, kritike pa ne bom vzel slabonamerno, ker si obrazložil, ne pa samo rekel to je crap ![]() ![]() Drugače pa vem, da moram še popeglat stvari, zato pa tut iščem nekoga, ki bi se bil pripravljen pridružit projektu ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tole je nov komad, zaželjeno komentiranje ![]() http://soundcloud.com/matt-mortex/matt-mortex-party-like-an |
|||||
![]() |
|||||
![]() malo premal dinamično.. samo moje skromno mnenje saj ne boš hud za tako kritiko? ![]() sam tak naprej pa bo kej |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |