| Novi Macbook PRO | |||||
v ponedeljek ga naročim
|
|||||
katerega?
|
|||||
17" 2,5GHz
|
|||||
Kje si kupil? |
|||||
electronic-king
|
|||||
Samo za info:
v soboto 26.11 in danes v petek imajo v Grazu v MediaMarktu akcijo macbook pro 13 i5 za 999eur. http://www.mediamarkt.at/mcs/catentry/MD313D-A-1011CD-5KK-MACBOOK-PRO-2.4GHZ-4GB-500GB,10255,252029,210743.html |
|||||
mi lahko kdo prosim pove kdaj ponavadi pridejo novi macbook proji ven, da ne bom zdaj naročil, potem pa mi bo žal, ker bo čez mesec ali 2 izšel čisto novi ali pa prenovljen?
HVALA |
|||||
http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro
http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Air govori se o 15" airu. šušlja se da bo naslednje leto, se pravi naslednja serija al pa naslednjanaslednja serija re-design. je pa freshly updated tk da ni panike da bo tok kmal. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
to se pravi da ga v roku pol leta recimo nebo?
ker ko sem nazadnje kupil, je čez mesec dni izšel nov air me tolko ne zanima, ker igram tudi kakšne igrice in mislim da je pro bolj primeren |
|||||
nova serija MBPjev je izšla pred pribliđno tremi tedni, tako da če misliš kupit oz. ga rabiš, kupi zdaj.
|
|||||
pa so pri nas že na voljo?
|
|||||
osnovni modeli ja.
|
|||||
Redesign MBP naj bi prišel marca 2012 - vsaj tako se govori... Noben pa ne ve. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
In kaksen redesign bi naj to bil? Verjetno malce lazji in tanjsi? Ohisje bo najbrz ostalo iz aluminija?
|
|||||
Jap, pišejo da naj bi bil precej tanjši in lažji - air varianta :thumbsup:
Release: marec 2012 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pač tanjši, MBA varianta.. ne vem.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
ampak o redizajnu MBP linije se govori že več kot 1 leto. jaz sem čakal na redizajn, pa sem ga moral kupit zdaj, ker ga potrebujem za faks.
|
|||||
Tudi jaz sem čakal na redesign in sem ga potem kupil zdaj.. katerega si pa kupil?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
sem ga kupil en teden preden je išla nova serija. Kupil pa sem 15" 2.3 GHz Hi-Res Anti-Glare. Ampak ker sem ga kupil 1 teden preden so izšli novi se s prodajalcem še pogajam za zamenjavo za novega 15" 2.5 GHz Hi-Res Anti-Glare. Ti?
|
|||||
jaz sem vzel late 2011 15" i7 2.2ghz, radeon 6750... bi bil fin antiglare, pa mi ni bilo do plačevanja dodatnih $200 ali koliko... ker bo itak priključen na monitor večino časa.
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |