Mi lahko kado pove ali se da ta beta verzija namestiti brez WI FI-ja in seveda če deluje.
| Customize 2.0 | |||||||
Mi lahko kado pove ali se da ta beta verzija namestiti brez WI FI-ja in seveda če deluje.
|
|||||||
Seveda se da... lahko jo namestis preko GPRS/EDGE Ja... deluje... preberi pa si prej, kaj pise na strani http://customizeapp.com/ .... Slutim, da bo drugace nalsednje vprasanje: "zakaj mi Customize 2.0 ne dela?" Hint: potrebno se je najprej registrirat na strani! |
|||||||
mamgor...zdej pa neki dela...themes ne dela...a se slučajno tepeta s smb pref...a ga morm odinštalirat al kaj....celo štalo mam zdej na telefonu.
pomoč prosim |
|||||||
Pa je to registreranje varno na tej strani? Ker moraš vpisati celo serijsko številko telefona...
_________________ Lp Bench |
|||||||
Zakaj pa ne bi bilo varno? A mislis, ce bodo vedeli serijsko stevilko tvojega telefona, da ti bodo potem lahko prisluskovali? |
|||||||
Ne vem, še kjer sem gledal kakšen video ali bral po forumu so zakrili svoje serijske številke telefona.
|||||||
Installiral sem Customize in sedaj ne morm spremeniti ozadja na Lock zaslonu, kakšna rešitev?
|||||||
Tudi sam imam enak problem... Vse deluje ok, le "LockScreenWall" se ne da spremeniti... Tudi če vse skupaj odstranim iz telefona (tako teme, kot tudi program Customize) je wallpaper nespremenjen... Jest, kot vedno tudi tokrat računam na Tvojo pomoč |
|||||||
Tocnega psotopka nevem... mi je pa uspelo... je pa problem, ce je vse naenkrat gor... Summerboard, Kate in se Customize... in vsak zase ima moznost spreminjat te zadeve Malo se je treba poigrat z nastavitvami |
|||||||
Evo rešitve: nasneti si moraš MobileFinder, potem pa greš v Library, poscrollaš do dna, kjer je LockBackground.jpg in ga izbrišeš. To je to!
|||||||
Deluje! Hvala, Bench! Še eno vprašanje... Pri temah mi ne deluje wallpaper... Kakor imam v glavi mi je v prvo delovalo pol ko sem se pa mal igral in menjaval teme pa nič več... In še eno Kdo ve zakaj mi ob nalaganju tem napiše opozorilo, da mi zmanjkuje prostora in naj izbrišem nekaj slik in video vsebin!? Pomnilnik imam zaseden zgolj 1GB... |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |